Ne Yapmaliyim?

oezdemirseda
oezdemirseda

1603 Puan

Merhaba arkadaslar,


2 Yasinda bir kedim var. Ben bu ay sonuna dogru kendi memeleketime ucakla gitmeyi planliyorum orada 10 gün kaldiktan sonra esimin memleketine gececegiz ve orada da 15 gün kalacagiz. Yaklasik 25 gün boyunca gezici bir dönemimiz olacak. Suan hamileyim ve bebegim bu hafta dogacak tatile ciktigimizda bebegim de dogali 3-4 hafta olmus olacak. Sorun su ki; Düldül konusunda ne yapmaliyim? Seceneklerim sunlar; Bir arkadasima 25 gün emanet edebilirim ama bebegin dogumunun akabinde olunca bebegi kiskanabilir tabii bir de 25 gün cok uzun ben kedimi özlerim o da terkedildigini sanar gibi geliyor. Kendi ailemin yanina gidecegim ilk olarak 10 gün kadar. Benimle oraya alisir 15 gün sonra tatil dönüsü alirim ya da 25 gün boyunca bizimle gezer ama esimin memleketi 30 saate yakin sürecek sadece gidisi bu kadar uzun araba yolculugu onun icin sorun olur gibi. Özellikle de daha önce bebeklere saldirma gibi vukaatlari oldugundan kafesde olmak zorunda kalacak bu onu cok strese sokar. Siz olsaniz ne yapardiniz? Bir de hayvan pansiyonlari var ama onlar da iyi bakilir mi? serbest olur mu bilmiyorum?

5 CEVAP

KedimVar
KedimVar

119251

Ben o kısmı anlamamışım :)) evet evde bakacak kimse yoksa annenizin evine sizinle alışır ve siz yokken anneniz ona bakar.

Aysedalgc
Aysedalgc

2181

Bence yanınıza alın ve ailenizin yanınızda sizinle beraber kalsın, dönüşünüzde kedinizi de almış olursunuz. Bence sizinle birlikte ailenizin yanında olacağı için hem eve alışma süresi içinde iyi gibi geldi bana. Kafeste tutmayın derim sizin bebeğinizin olduğunu anlayacaktır ve onu sevecektir

KedimVar
KedimVar

119251

Bence evde kalsın her gün birisi baksın. Suyunu tazelesin, oyun oynasın, mamasını koysun. 30 saat araba yolculuğu çok fazla.

oezdemirseda
oezdemirseda

1603

Evde bakabilecek kimsemiz yok. Düzenini bozmam gerekecek ama en iyi secenek konusunda karasiz kaldim. Bu durumu bebege baglayip tepkili olmasindan korkuyorum.

oezdemirseda
oezdemirseda

1603

@aysedalgc tesekkür ederim bana da en iyi cözüm bu gibi geldi. Benimle annemlerin evine alisirsa 15 gün bensiz orada kaldiginda cok zorlanmayabilir sanirim. Pisikolojisini etkiletmekten cok korkuyorum ama. Terkedildigini sanar ve bunu bebege baglarsa cok sorun yasayacagiz...

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 619 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79893 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR