Kedi Maması La Vital Kullanmalımıyım Öneriniz Varmı

Senaaaaaaaa
Senaaaaaaaa

3143 Puan

Merhaba Arkadaşlar Öncelikle Hem sokakta Baktığım hem de Evde baktığım2 Kedi var Haliyle Uygun Mama ALmak İsterim ama Bunun Yanında sağlıklı OLmasıda Lazım Buraya kaç göre sorşum Soranların yorumlarını Okudum her seferin de herkes Ayrı bir şey diyor petshooplara sorsak o elinde ne varsa o en iyidi diyor Biri soru sormuş Uygun fiyatlı kaliteli mam diye yorumlarını okudum herkes kendi bütçesine göre söylemiş biri golosi yazmış Diğeri o berbat Kullanma yazmış Bende Kaçıncı mama değiştirdim Şimdi La Vitalı Keşvettim soruyorum Sizce nasıl bir mama Ya da uygun fiyatlı Kaliteli nasıl bir mama alabiliirim


6 CEVAP

SelinTuksal
SelinTuksal

118368

Ben de kullanmayı düşündüm ama bu sitenin üyelerinin çok önermediği bir marka lavital. Benn en son burdan aldığım tavsiyeler doğrultusunda brit care kullanmaya başladım. Tavsiye ederim.

Senaaaaaaaa
Senaaaaaaaa

3143

La Vital Almayı düşünüyorum Hem gayet güzel bir mama

Senaaaaaaaa
Senaaaaaaaa

3143

Öneriniz için Teşekkürler

Senaaaaaaaa
Senaaaaaaaa

3143

Brit Care Protein oranına baktım %38 LaVital %34 Ne fark var protein oron farkında

ben de brit care ve reflex alıyorum. golosileri benim kedilerim hiç mi hiç beğenmediler.normalde mama seçen kedilerden değillerdir. reflexin değerlerini la vitale göre daha iyi buluyorum. ham protein oranı önemli olan. eğer un diyorsa işin içine sakatatlar falan da giriyor. kedilerime kendim pişiriyorum çoğu zaman. veterinerim de öyle tavsiye etti. okuduğum makale ve kitaplarda da mamadan ziyade kendiniz pişirin diyorlar.

Cotontzu_Siri
Cotontzu_Siri

127155

Bozita feline kitten

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 982 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80131 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR