Köpeğim Her Yere İşiyor

gozdecoskn
gozdecoskn

5130 Puan

Merhaba,


Sahiplendiğim köpek ilk gece eve sadece bir tane işedi. Ama sonra her yere işemeye başladı. Bana verilirken çiş eğitimi var dendi. Her yere işiyor delireceğim? ve çok pis kokuyor. Artık götürüp geri vermeyi ya da tekrar sahiplendirmeyi düşünüyorum. Kendi köpeğimi de aynı şeye alıştırmasından korkuyorum.
Sorun ne olabilir? çözülebilir mi?

6 CEVAP

izzy
izzy

11296

Egitimi olabilir ama farkli ortama geldigi icin bocalamasi normal evet o dönem biraz sıkıntılı. ...dışarı cikarin 5 kere fln ne varsa yapsın ödül verin mama yada her hangi birsey evde iserse biraz yüksek bir tonda hayır deyin fazla sert olmasın bu sefer korkup hic yapmaz bu işlemi tekrarlayin alisacaktir hemen vermeyin lütfen ona biraz şans verin halıları biraz zaman icin toplayabilirsiniz bizde oyle yapmıştık yaz zaten sıcak 1 hafta kadar zamanda çözülür bu sorun bu arada ırkı ve yaşı nedir

KedimVar
KedimVar

119251

İşeyince sorun olmayan bir odaya koyun halıları kaldırın. Dışarı çıkardığınızda tuvaletini yaptığı Zaman ödül maması verin.

gozdecoskn
gozdecoskn

5130

king charles 9 aylık erkek :(

Senaaaaaaaa
Senaaaaaaaa

3143

Pardon ama Benim de var wc eğitimi yok her tarafa işiyor hiçte Rahaktınız atsız olmuyorum. Köpeği alırken başta etrafa işeyeceğini bilmelisiniz Çocuk gibi onlar Belli etmezler ama etkilenirler Top gibi Ordan oraya sahiplendirilmez Başta almayacaktınız
Köpeklere Özel pedler var onlardan alın elinize eldiven takın işediği yere Peçetle temizleyip Peçeteyi pede sıkın oraya kokusu giderse belki alışabilir Pedin önünde bekleyin elinizde sevebileceği ödül mamasıyla Yaptığında kafasını sevip aferin diyip verin.

Senaaaaaaaa
Senaaaaaaaa

3143

Rahatsız olmuyorum.*

gozdecoskn
gozdecoskn

5130

@senaaaaaa pardon tam okumadınız,anlayamadınız ya da algılayamadınız herhalde. Yazdığınız şeyden algıda oldukça seçici görünüyorsunuz.İlk defa köpek bakıyor değilim evde zaten iki tane daha var. Çokta güzel biliyorum ne nasıl öğretilir. Zaten sorduğum şey eğitimle,pedle ya da veterinerle ödülle üstesinden gelemediğim ve başka bir sorunu olup olmadığı yönünde. Tabiki bana çiş bilmiyor şeklinde verilse ona göre davranırım. Ama onun işemesini tolere etmem diğer pedlerimi de etkiliyor. Bir daha beni azarlar gibi konuşmayın. 1. si siz beni azarlama mercisi değilsiniz. 2. si yazdığım şeyleri okuyup anlamadan da yazmayın lütfen. Zira yardımınızı reddediyorum.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1740 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79893 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR