Sokaktaki Kangal.

Whitedog
Whitedog

2551 Puan

merhaba. bizim evin birkaç sokak ilerisinde bir köpek var.çok gösterişli bir kangal. Gümüşü gezdirirken bize koşarak geliyor. gümüşün saldırmaya çalışıyor. dişlerini gösteriyor. o da erkek. bir ara saldırmıştı ve ben ilk defa bir köpeği korkutmak amacıyla yerdeki sopayı havaya kaldırıp salladım( yanlış anlamayın, vurmadım. bunu yapmasaydım şu ana mazallah gümüşümün yasını tutuyor olabilirdim.) hiçbir şekilde bizi istemiyor. kuyruğunu hiçbir zaman indirmeyen gümüş, o köpeği görünce hemen bacaklarının arasına sıkıştırıyor. bir de o köpek bizim sokağa , gittiğimiz parklara da geliyor. ama aynı tepkiyi veriyor. ciddi anlamda çook korkuyorum. bir gün bir şey olur diye. çünkü köpek devasa... napabilirim o köpeğe karşı, sokak köpeği, sahibi yok ki tasmayla gezdirsin. ne yapacağımı bilmiyorum. yoksa hep bu korkuyla mı yaşayacağım??? ( önceden de vardı köpek.. ama bizim oraya hiç gelmezdi. çünkü bizim sokaktaki pan isimli köpekten korkardı.. ama pan melek oldu :-(((( acaba yavruyken mi alıştırmalıydım o köpekle??)

4 CEVAP

KedimVar
KedimVar

119251

Belediyeyi arayabilirsin gelip alırlar. (Herhalde) ama köpeğe de acıdım barınakta yazık olur. Belki konuşursanız sizin oradan alıp başka bir siteye bırakabilirler.

KedimVar
KedimVar

119251

O zaman o vakan kişiye durumu anlatın. En azından siz çıkarken bağlasın köpeği. Kendi köpeği olmak zorunda değil sonuçta bakıyor.

Whitedog
Whitedog

2551

kedimvar sahibi yok ama na sokakta bakan biri var diye biliyorum. hatta belki sahibidir de. burada nerdeysse herkes TASMASIZ köpeğine sokakta bakıyor. hatta saldırdığı için mahkemelik olan da var. ama o bakan kişiye çok sadık olduğunu gördüm. bunu yapmaya sahip evladı ayırmaya hakkım yok diye düşünüyorum. teşekkür ederim...

Whitedog
Whitedog

2551

tamam teşekkür ederim

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 822 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79876 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR