Kopegim İserken Ayagini Kaldirmiyor

Kadirbyrk
Kadirbyrk

3067 Puan

Arkadaslar benim bdigim erkek kopekler cisini yaparken aygini kaldirir ama benim cesurum kaldirmiyor sizce neden olabilir :) ve bir tane daha sorum var kopegimin gozunde benim onun lideri oldugimu nasil anlarim yani kopwgim hangi hareketleri yaprsa kopwgimin gozunde lideri oldugum anlamina geliyor ?


8 CEVAP

Cotontzu_Siri
Cotontzu_Siri

127155

Ayağını koku bırakmak için kaldırır. Bu normal.
Tasmasını tutarken ısrarla başka tarafa gitmek istiyorsa bu onun lider olduğu anlamına gelir. Mamasını koyarken bekliyorsa bu sizin lider olduğunuz anlamına gelir.

merveandac
merveandac

1911

Sizi lider görüp görmediğini tek tip davranışla ölçemezsiniz. Örneğin yemeğini koyduğunuzda bekler ,gezdirirken çekiştirir . Hepsinin tutarlı ilerliyor olması gerek . Erkek köpeğin işerken arka ayaklarından birini kaldırmasının nedeni iyi işaretleme yapabilmek ve idrarını mümkün olan en uzak yere ulaştırabilmek, hakimiyet sahasını genişletmektir. Dört ayağı yerdeyken idrarını bırakıyor olmasında bir terslik yok.

Kadirbyrk
Kadirbyrk

3067

Cevap yokmu son yazdigima ?

Kadirbyrk
Kadirbyrk

3067

Peki birsey daha soracagim cesur tasmasayla giderken dumduz gidiyor yani cekmiyor ve mamasini koyarkende soyle koyuorum mamayi yuksek biyerde koyuyorum kabina sonra otur diyorum o sekilde bekliyor ve veriyorum bende ama mesela bugun veyabarada yapiyor hani kopeklerin bir durusu vardir yatar patilerini one uzatir ve kemigini 2 patisinin arasinda agziyoan oynar o pozisyondayken ben o kemigi almaya calisirken bana hirladi bunu onlemek icin ne yapmaliyim?

izzy
izzy

11296

Benim oğlan 5 aya kadar dişi gibi yaptı 5 aydan sonra bacağını kaldırdı şimdi hep kaldırıyor

altunn42
altunn42

95

Knk köpekler yemeklerinin elinden alınmasından hoşlanmaz bundan dolayı yemek yerken dokunduğun zaman hırlar. Benim köpeğim de aynısını yapıyor hatta bir seferinde ısırmaya bile çalıştı

Superisi814
Superisi814

125092

Erkek köpekler yavruyken ayagini kaldirmaz.Hormonal seviyede yukseliş baska tabirle ergenliğe giriş ile kaldirarak çiş yapar.Köpeğinizin yaşi ile ilgili olabilir.Bazi köpekler yemek yerken rahatsiz edilmekten hoşlanmazlar.Bu sebeple hirlamiş olabilir.

Mehmetkr
Mehmetkr

13737

Objeye el koyamiyorsun çünkü lider değilsin. Sırf yemek yerken bekliyor diye liderin sen olduğun anlamına gelmez. Hepsinin tutarlı olması gerekir. Eğer elinden alınca hirliyorsa hoşuma gitmiyor bunu yapması normal demek yanlış olur. Evet hoşuna gitmez ama saygı göstermesi gerekir. Ben kendi köpeğimin ağzının içinden alırım kemiğini hoşuna gitmez ama saygısından dolayı asla hirlamaz veya ısırmaz.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 9153 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79822 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR