Kedi İstemeyen Komşu

sezind
sezind

13990 Puan

Arkadaşlar 3 yıldır falan apartmanımızın bahçesinde bir balkon altında 6-7 adet kedi besliyoruz. Şimdiye kadar kimse beslememize laf etmedi ancak bakışlardan "deli bu galiba" dedikleri falan anlaşılıyordu. Dün, kedileri beslediğimiz yerin üst katının gerçek ev sahibi geldi. Ve daha ilk cümlesinden öyle bi öfke öyle bi nefretle konuştu ki neye uğradığımı şaşırdım. "Burası hayvan barınağı mı? Üst kata kedi dışkısı kokusu gidiyo bunları alın burdan" falan bir sürü laf. Hiçbi ters ya da kötü söz söylemedim ve kedi yuvamızı arka tarafa aldım. Benim o adamla ağız dalaşına girmemem o kadar zoruna gitti ki hala durmuş orda başkalarıyla benim dedikodumu yapıp durdu. Nefret ediyorum sanki fuhuş yapıyormuşum gibi bakan gözlerden, sözlerden. Ve tekrar o bakışlarla, sözlerle karşılaşacağım diye inanın aşağı inip kedileri beslemeye çekiniyorum. Ve çekindiğim için de ayrıyetten kendimi dövesim geliyor açıkçası. Böyle durumlarla karşılaşan var mı, nasıl tepki veriyorsunuz?

9 CEVAP

Alfam
Alfam

2476

Evet var bende çok karşılaşıyorum ağzıma ne gelirse sayıyorum kaç defa deli gibi tartıştığımı biliyorum susmak istesemde olmuyo sinirden.elim ayağım titriyor ablam annem falan da tartışıyor zaten çünkü hayvanlar o insan müsfeddesilerinden daha insan !!

KedimVar
KedimVar

119251

Boş verin aldırmayın. Normalde yaptığınız gibi inin besleyin hayvanları. Bir şey demeye kalkarsa kedilere cevap da verin çünkü kediler cevap vermez onların yerine siz verin. Siz sustukça daha çok üste çıkar haklıymış gibi.

georgestaub
georgestaub

4725

sen geldin evlatlarımın huzuru kaçtı diyin, ne zararı var bu tip insanlara sinir oluyorum.

sezind
sezind

13990

Kesinlikle öyle fakat ben, hayvanlara bi zarar verirler diye elimden geldiğince adam gibi konuşmaya çalışıyorum. Onu geçtim kedi beslerken öyle bi bakıyolar ki resmen psikolojik baskı yapıyolar ya yok böyle bi şey.

Alfam
Alfam

2476

aynen öyle katılıyorum sakın susmayın o bağırıyorsa siz daha çok bağırın hayvancıkların haklarını bizler savunmazsak bu zavallıların hali nolur siz susarsanız haklıymışcasına daha çok carlar

Aysedalgc
Aysedalgc

2181

Ne kadar üslubunuz düzgün olsa bir o kadar çirkinleşiyor bu insanlar çünkü içlerinde sevgi merhamet denen duygunun kırıntısını yaşamıyorlar. Ama insan kişiliği nasılsa öyle de tepki verir bende tepki olarak yüksek ses yada kötü bir sözde bulunmuyorum ama susmuyorumda. Bende böyle durumlarla karşılaştım en son çare çöp konteynerin yanında beslemeye başlamıştım. Ailemin evinin arka kısmındaki bahçe bölümünde bulunuyor genelde kediler. Ama inat edip zehirliyorlar bile ben yine de çok sert gitmenizi tavsiye etmem ama susmayın da ileri giderlerse şikayette bulunacağınızı da belirtin. Sustuğunuz da daha fazla üstünüze gelebilirler

sezind
sezind

13990

İnsanların çok zoruna gidiyor malesef. Hayvanlar konuşamıyor diye ağızlarına geldiklerini söylüyorlar, itiyorlar, kakalıyorlar. Gerçekten etraf koksa veya etrafı kirletsem diyeceğim ki onların da haklılık payı var. Ama yemin ediyorum o kediler, insanlardan çok daha temizler sokakta yaşamalarına rağmen. Cidden apartmanın aşağısına inip insan görmek istemiyorum artık. Ben yine beslemeye devam edeceğim ama hala üstüme gelmeye devam ederlerse umarım işler çirkinleşmez!

Yavuz040508
Yavuz040508

816

Bende aynis. Kedim yavulamisti ust komus bize geldi azini yamultarak bunra buyunce napcaniz falan dedi sonra bizm ev sahibi en uste oturyo annem apartmam kokuyo falan demjs sonra baya gecti o bize gelen bende ogun hayvanlari disari cikartkm daha 1 ayliklar bu ev sahibiyle ust komus gordu bana gelmis 1 aylik yavyu gotircen dio bende normalde tersin azini payini alir ama hayvanlar bise yaparlar diye susuyom gelis diki bana en us kayayim koku gelio bok kokuyomus kopek kari ama hayvanlara ,3 ay baktim hic bise yapmdir sonra hayvalar sahiplendi. Bina kac ay bok koktu ama cididi iste Allah buyuk

mia1598
mia1598

2974

Bende sürekli kedi beslemeye çıkıyorum insanlar burda güzel tepkiler veriyor hatta ben verirken yanima gelip konuşuyorlar falan .Ama bizim mahallede biri sakat iki kedi aliştilar özellikle de ayağı sakat olan yemek bulmakta zorlanıyor sanirim. ben mama kaplarinin birine mama digerine su koyup apartmanin kapisina koyuyordum ve onlar da yerine alişmislardi direk geliyorlardi . herkes kedi beslerken hoş güzel ama kapiya mama ve su koyunca rahatsiz oluyorlarmis. sürekli attilar kaplari ben sürekli tekrar koydum . en sonunda pes ettiler artik kaplara dokunmuyor kimse. :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 991 Görüntüleme
  • 9 Cevap
  • 3 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80183 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR