Alan Koruması İçin Rottweiler Mı Kangal Mı? "İnternette Olanlar"

georgestaub
georgestaub

4725 Puan

Arkadaşlar 2 sene içerisinde bulunduğumuz yerden taşınıyoruz, arsa alacaz orayada prefabrik villa yapacaz, köpek alayım hem alan koruması yapar hem bana arkadaş olur diye neyse internete yazayım dedim kangal mı rottweiler mı diye insanların açtığı konuların neredeyse tamamı kangal mı döver rottweiler mı döver diye, gelen yorumlar ondan ilginç bazı yorumlar mantıklı.


sonuç olarak doğru düzgün cevap bulamadım.


köpekte aradığım özellikler belli seviyede oyuncu olsun insanlara karşı çok yılışık olmasın alan koruması gereği dışarıya karşı sert mizaçlı olsun.

6 CEVAP

KedimVar
KedimVar

119251

Ben de cinsle değil de karakterle alakası olduğunu düşünüyorum.

dollfacepersian
dollfacepersian

132611

Kangal bildiğim kadarıyla çok egzersiz ihtiyacı olan ve koşabileceği geniş bir araziye ihtiyaç duyan bir ırk. Rottweiler ise baskın bir ırk ve ilk köpeğiniz ise baskın ırk bakmanızı tavsiye etmem.
Ayrıca alan koruma,oyunculuk,insanlarla ilişki gibi şeylerin cinsle bir alakası olmadığını,karakter ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Bu iki ırktan birini tercih edip istediğiniz özellikleri taşımayan bir köpeğiniz olabilir yani.
Bence en iyisi istediğiniz özelliklere sahip karakteri oturmuş cinsi fark etmeksizin genç veya yetişkin bir köpek sahiplenmeniz olur.
Birde maddi durumunuz çok iyi değil diye hatırlıyorum,bu yüzden sorma gereği duyuyorum. Bir köpeğe maddi olarak bakabilecek gücünüz var mı? Ve konu ile alakası yok ama kedinizi geri almanıza izin verilmedi sanırım? Aileniz köpek bakmak konusunda ne düşünüyor?

akitalove
akitalove

19709

Bence doberman

georgestaub
georgestaub

4725

@dollfacepersian


Oğlum aldığım yerde, yeni resmini yolladı abim, annem ev içinde hayvan istemiyor, köpek dışarda olacağı için onu sorun etmeyeceğini söyledi, Allah nasip eder taşınırsak kediyede bahçede kabul eder ama ben kabul etmem kedi evde benim odamda olacak olmuyorsa kedide yok çünkü kedi ev hayvanı.


maddiyat konusuna gelince işim olsa maddi durumum kötü değil sadece işim yok oturmuş işim olduğunda köpek bakarım annem korkmasa ev içinde kedide bakarım.

Cotontzu_Siri
Cotontzu_Siri

127155

Rough collie

Rasha2006
Rasha2006

227

Rot erkek

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1732 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78293 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR