Kedimi Hangi Belediyede Kisirlastirabilirim?

Merhaba kedimi kisrlastirmak istiyorum fakat ogrenci oldugum icin ozel veteribere goturecek param yok kedisini fatih belediyesi veterinerliginde kisirlatiran var mi? Varsa memnun oldunuz mu? Fiyati nedir ? Ve telefon numarasini verebilir misiniz?

9 CEVAP

apovlitos
apovlitos

1119

ayrıca fatih hayvan hastanesi de çok iyi ilgileniyor tabii ki ama dediğim yere kıyasla daha pahalı bilginiz olsun. isterseniz fiyat listesini de özelden atabilirim.

apovlitos
apovlitos

1119

çapayı biliyor musunuz? oraya gitmeden biraz geride kalıyor. fatih veteriner yazıyor tabelasında da. maalesef bende sadece fatih hayvan hastanesinin fiyat listesi var, oranın yok fakat iç/dış parazit fiyatlarını biliyorum eğer öğrenmek isterseniz.

sezind
sezind

13990

Fatih Belediyesi hakkında bir bilgim yok fakat hem telefon numaralarına hem de yapılan yorumlara burdan bakabilirsiniz.

Minnak53
Minnak53

10961

Fatih belediyesine hiç gitmedim ama orası için iyi yorumlar duydum..

apovlitos
apovlitos

1119

pazartekkedeki yaşam vet. gayet güzel, temiz ve iyi ilgileniyorlar. ayrıca diğer tüm vetlere göre daha uyguna yapıyor ve diğer aşılarda dahi normal fiyatın üstüne çok çıkmıyor. erkek kedimi orada 145'e kısırlaştırmıştım. sokak kedilerine ücretsiz operasyon yapılıyor tabii ki. kedinizin hem sağlığını hem de fiyat açısından uygunluğu düşünüyorsanız orayı önerebilirim. kedinizi hiç endişe duymadan orada bırakabilirsiniz.

Pazartekke dediginiz yer tam olarak neresi ve fiyat listesini atabilir misiniz?

Pazartekke dediginiz yer tam olarak neresi ve fiyat listesini atabilir misiniz?

Tbusratoptas
Tbusratoptas

4325

Ben ıspartada oturuyorum bu yuzden burdur veterıner kliniğine gıtmıstım 50 t almıslardı unilerin hastanelelerine gidersenlz gayet uygun fiata yaparlar :)

Kediseviyorum
Kediseviyorum

1355

Bana kalırsa kedininzi belediyeye değil de bir veteriner aracılığıyla kısırlaştırın çünkü belediyeler bu konuda dikkatsiz olabiliyor. Ve yaptıracağınız bu ameliyat çok ciddi. Ben de kedimi kısırlaştırdım ve gerçekten iyi bir veteriner bulmanız gerek fikrimce.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1151 Görüntüleme
  • 9 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80192 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR