Gümüş'e Araba Çarptı!!!

Sirinkedisever
Sirinkedisever

13018 Puan

Burnundan kan geliyordu, yerde kriz geçiriyordu resmen... Anneme veterinere götürelim dedim. Boşver dedi!!! Şuan orda değil, biri çöpe mi atmıştır? Yoksa balkona mı gitmiştir? Yaşama ihtimali var mı?!?!? Acil cevap lütfenn (annem gitme diyo bakamadım ondan soruyorum)

14 CEVAP

dollfacepersian
dollfacepersian

132611

Siz ikna edene kadar iş işten geçti işte.Annenize hiç bir demiyorum,dersem hoş şeyler olmayacak çünkü.Yerinizde olsam annemi dinlemez ve internetten bulduğum yakın veterineri arar ve müdahele edilmesini sağlardım.Kedinin durumunu görmedik,veteriner değiliz. Nerden bilelim yaşayıp yaşamayacağını? Burada bir şeyler yapabilecek tek kişi sizsiniz.Birde asla aileniz ile yaşarken hayvan bakmaya çalışmayın,araba çarpan kediyi veterinere götürmek istemeyen,hastalansa hiç götürmez çünkü.Başka hayvanlara yazık etmeyin.

dollfacepersian
dollfacepersian

132611

Bu arada götürün demedim. Veterineri arayıp durumu anlatmanız adres bilgisi verip gelmelerini sağlamamız yeterli olurdu. Yanlış hesaplamadıysam soruyu soralı nerdeyse 1 saat olacak ve arasanız bile iş işten geçmiş olacaktır. Araba çarpasından kocaman bir köpek öldü burada,minicik bir kedinin yaşayacağını sanmıyorum maalesef

Zeytinlicorek
Zeytinlicorek

4134

O kadar kötü bir durumdaki kediye boş ver diyen biriyle aynı evde başka bir kedinin kalması bence çok yanlış. Yarın öbür gün eve getirdiğiniz kedinize de bir şey olsa aynı şeyi demeyeceği ne malum. Sizin de bir şey yapmamanız çok tuhaf, madem bu kadar çok seviyorsunuz bir yolunu bulurdunuz kendiniz götüremeseniz bile. Ablam var diyorsunuz ondan yardım alabilirdiniz en azından. Bence artık annenizi ikna etmeye falan çalışmayın.

ceren_6
ceren_6

857

eğer ölmüşse gidip bakarsanız üzülebilirsiniz ama gidicem diyorsanız ölmemişse vet götürün yazık ya :(

SelinTuksal
SelinTuksal

118368

Annen gerçekten "boşver" mi dedi?! Sadece bir "boşver" mi yani... ?!

SelinTuksal
SelinTuksal

118368

Krize girmiş, burnundan kan geliyordu demişsin. Biri bu kadar kısa sürede vete götürmez götürse de o kadar kolay iyileşmez. Ya sen o anki korkunla o kediyi gümüş sandın, ya da o gördüğün kedi gümüş değil

dollfacepersian
dollfacepersian

132611

SelinTuksal'a katılıyorum. O kedinin gümüş olma ihtimali çok düşük ve bu devirde araba çarpan insanı bile doktora götürmüyorlar,kediyi mi götürecekler. Götürseler bile araba çarpmış kediyi hemen ayağa kaldırıp sokağa bırakmaları ancak hayal olur.

KedimVar
KedimVar

119251

Ablası da sevmiyor ki yardım etsin. Ama belediyeye arayıp haber verebilirdin. Yani Gümüş olmasa bile sonuçta o da bir can. Ben de gördüm bizim sitede öyle kedi. Kuyruğu kesik bir yavruydu yanından 5 dakika ayrıldım geri geldiğimde araba üzerinden geçmiş, burnundan kan geliyordu ve nefes almıyordu. Çok kötü bir manzara gerçekten. Ama annenize de şaşırdım. Bir insan böyle bir hayvana Nasıl boşver der ki?!

KedimVar
KedimVar

119251

Batuhantopcu
Kedi onun değil. Sokakta baktığı bir kedi. Ama haklısın ne olursa olsun mutlaka vet e götürülmeliydi.

Sirinkedisever
Sirinkedisever

13018

Evet... Amaaaa az önce gümüş'ümü gördüm. Biri vete götürmüş sanırım.Burnunda kan yoktu, aynı büyüklük ve aynı renkti :)))))))))
Çok rahatladım.. Yakında olsa götürürüm ama otobüsle falan gidebilirdim ancak hem 10 yaşındaki birini otobüse tek almazlar ve annem ben çıkarsam peşimden ablamı gönderirdi kaybolurum diye

SelinTuksal
SelinTuksal

118368

Yani bu aynı boyutta aynı renkte olan kedi gümüş değil*

Sirinkedisever
Sirinkedisever

13018

...Olabilir... Yarın sabah gözüyle bakarım. Umarım odur..

Sirinkedisever
Sirinkedisever

13018

Evet, zaten bi daha kendi evim olana kadar beslemicem..

batuhantopcu
batuhantopcu

103318

10 yaşında bir çocuğun ebeveyn onayı ve desteği olmadan bir hayvana bakması çok yanlış. Maddi gereklilikler için de boşver deniyorsa yazık o hayvana.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 881 Görüntüleme
  • 14 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80086 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR