Ankara Veteriner Kliniği/Çankaya

SelinTuksal
SelinTuksal

118368 Puan

Yatın kedilerimi buraya götüreceğim. Hiç bu kliniğe giden oldu mu? Sadece para düşünen insanlar mı yoksa iyi bir veteriner mi?

32 CEVAP

esracngz
esracngz

754

burayı bilmiyorum ama kesinlikle internet yorumlarına inanıp kedinizi dorukgillere götürmeyin lütfen.

gozdecoskn
gozdecoskn

5130

@esracngz kesinlikle katılıyorum benim heramı mahvetcekti orası az kalsın. olmadık enjeksiyonlar yaptılar. parvo olmadıgı halde parvo dediler.test istedim yapmadılar (gözetimde tutup para alacak) hangi hayvanı götürürseniz götürün hasta alıyorsunuz. arkadasımında iran kedisi vardı (sizinkinide allah bagıslasın cok güzelmiş) ip yutmuş. teshis koyamamıs kediyi tabikiiii gözetime aldı yogun bakıma. ertesi gün kaybettik. diğer veterinerden aradık hoparlöre verdik ne tedavi etmiş bakalım diye. kadın ben ne oldugunu anlamadım demesin mi.. boşa öldü hayvan. bunun bilmezliğinden. aynısı heraya da oldu. burda uzun uzun yazamayacagım ama o internet yorumları puanları fake!!!!

AponticA
AponticA

109

@esracngz ve @gozdecoskn, yorumlarınızdan sonra buraya üye oldum. Dorukgiller mahallemizin veterineri diye 1 yıldır götürüyoruz çocukları. İlk olayımız annemin 4 yaşındaki sarman kedisinin ağzındaki lekeleri farketmemle başladı. Nedir ne değildir deyip bunlara götürdük. AAA hiç iyi gözükmüyo çok sıkıntılı, kanser belirtisi bu, vahvah deyip bizi fakülteye yolladılar. İyi ki de yollamışlar, fakültede hekim 3 saniye baktı ve gülerek bunlar sarmanlarda ilerleyen yaşla çıkan lekeler hiçbişeyi yok maşallah dedi. Şu anda da çok dertliyiz, iştahsızlık ve karında şişkinlik şikayetiyle gittik kedimiz Ayı için, iki röntgen bir saçma sapan kan testiyle (ki kan testindeki bütün değerler normal) bu kedi ıslak FIP dediler. FIP testi yapalım falan filan dediler, ki para tuzağı kesinlikle, Corona virüsü var mı yok mu ona bakacaklar ama bi tripler sanki hemen teşhiş. Biz biraz karşı çıkınca 3 günlük serum antibiyotik vitamin verdiler, hayvan yemeye içmeye başladı hatta 3. gün serum bile vermediler. Hatta o 3. gün suratımıza bile bakmadılar yani hani ne yapacağız şimdi ileriki aşama nedir şeklinde. E dedik madem ıslak FIP bu çocuk, karından su çekilmesi lazım madem dolup taşıyor, ya işte o kadar yok çekilcek kadar dediler, biz istiyorduk ki Rivalta testi yapılsın. Yanaşmadılar. Şimdi FIP Fighters diye bir grupta bu konuda yazışıyorum Amerika'daki deneyimli veterinerlerle, diyorlar ki biz sıvı filan göremedik Xrayde! Cat Hospital'a götüreceğiz bugün tekrar Xray çekilsin ve belki ultrason çekilsin istiyoruz, sıvıdan emin olmak istiyoruz, eğer varsa da çekim yaptıracağız. Neyse çok uzun yazdım, uzun lafın kısası, bedava hizmet verseler götürmem Dorukgillere. Ha bu arada bir dişi bir erkek kedi kısırlaştırması için bizden 850 lira istemişlerdi, yaptırmadık tabi orda.

gozdecoskn
gozdecoskn

5130

nasıl dolmusum ama gidilmemesi gereken vetler sayfası açmak lazım.

miasugok
miasugok

12502

Ya reklam yaptığım sanılmasın diye susuyorum ama ben veterinerimden çook memnunum zaten selin de bu konuyu eskiden açmış ve o da benim veterinerime gitti. Afacan veteriner kliniği kliniğin adı zeki bey veterinerimizde. Hem fiyatlar çok uygun, hem de gerçekten hayvanları seven kendi evinde de kedi besleyen ve kedinizin zararına olacak bir şey yapmayan biri. Haberiniz olsun arkadaşlar.

Nursenaaaa
Nursenaaaa

862

Anıara Cat Hospital önerebilirim gerçekten çok güzel ve ilgililer

miasugok
miasugok

12502

İnanır mısınız bilmiyorum herkesin inancı kendisine ama peygamber efendimizin kedisi müezzanın üst damağında leke olduğu, ve üst damağında leke olan kedilerin de müezzanın soyundan geldiği, evine ailesine şans getirdiği söylenir. Romeonun üst damağında leke vardı, nedir ne değildir diye araştırırken buldum bu bilgiyi, ancak müezzanın saf tekir bir kedi olduğu ve müezzanın soyundan gelen kedilerin de tekir olduğu söylenir o yüzden benim oğlum müezzanın soyundan değil muhtemelen ama sizin kediniz bu inanca göre eğer tekirse size şans getirebilecek uğurlu bir kedi öyle bir inanç var.


İnşallah linç yemem valla ben duyduklarımı yazıyorum dediğim gibi herkesin inancı kendine.

gozdecoskn
gozdecoskn

5130

@AponticA bende bedava tedavi yapsalar gitmem. PArvo diye dünya ilaç vurdular küçücük hayvana. zaten aşıya götürsen aaaa yatması lazım diyorlar. ne enjekte ediyorlarsa hayvan salaklaşıyor. sonra mikrop almıs diyorlar.

gozdecoskn
gozdecoskn

5130

arkadasımında kedisi öldü zaten. yanlış ilaç yanlış teşhis.

SelinTuksal
SelinTuksal

118368

gerçekten bende memnunum zeki beyden :)) evet bunu çok eskiden açmıştım. zeki beyin evindede kedi beslediğimini bilmiyordum ama :D

gozdecoskn
gozdecoskn

5130

Dorukgiller müthiş rezalet bir yer zaten. gitmeyin lütfen. evde doktorsuzluktan ölsün daha iyi. hera hastane görünce cıldırıyor artık. diğer petimin vet tramvası yok. oda hastane delisi. kötü bir vet bir bebeği uzun süre etkiliyor.

SelinTuksal
SelinTuksal

118368

*yarın kedilerimi buraya götüreceğim

gozdecoskn
gozdecoskn

5130

selin hanım ben petcode a götürüyorum. ramazan şahine. çok memnunum. eger pati sigortanız varsa olabilecek en iisi başkent hayvan hastanesi. (sigorta ile bakan hastaneler arasında)

zeynepgurgen
zeynepgurgen

114431

Eğer yakınsanız, gidebilme imkanınız varsa Dikmen Caddesi'ndeki Güven Veteriner Kliniği'ni önerebilirim.

tothelost
tothelost

9154

Aşağı ayrancı'da bulunan kedi hastanesine gidebilirsiniz. En iyisi onlar.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 9635 Görüntüleme
  • 32 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78305 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR