Kedimin Boynumu Yalamasını(Emmesini)

selimcanklnc
selimcanklnc

1001 Puan

Öncelikle merhabalar 1.5 aylık duman isimli yavru bir kedim var her fırsatta kucağımda ve özellikle gece tepki veremediğimden boynumu ve kulak mememi emmiyor bunu nasıl engellerim taşıma çantasına koyarak engellemek istemiyorum kısıtlamadan gece bende oda rahat uyusun diye odadan ayrılıyorum salonda yatıyorum :)

11 CEVAP

selimcanklnc
selimcanklnc

1001

Büyüyünce geçmez küçükken neyi nasıl öğrenirse öyle devam eder (Ağaç yaşken eğilir) :) Annesi olarak görüyodur ama benimkide öyledir tabi ama ben emmesini unutturmak istiyorum uyutmuyor yoksa sıpa :)

SelinTuksal
SelinTuksal

118368

Tam olarak taamm olarak aynı şeyi yapıyor kömür (benim küçük). Büyüyünce bu huyu geçer diye düşünüyorum ama çok gıdıklıyor beni sıpa :) ama çok tatlı olduğu için ben çok engellemiyorum. Annesinden ayrıldı yavrucuk sonuçta

SelinTuksal
SelinTuksal

118368


  1. Ayda normalde yavru annesinden ayrılır. 3. Aydan sonra emmeye çalışınca kafasına çok hafifçe (yapmaması gerektiğini anlatmak için bunu anlayacak kadar hafiflikte) pıt diye kafasına vurmursanız, yani o tam vurmak değil tabii, bir süre sonra bu emme isteğini çok tekrarlamayacaktır.

miasugok
miasugok

12502

Siz de çok erken sahiplenmişsiniz ama :)

selimcanklnc
selimcanklnc

1001

Çok haklısınız :) sahibinin 17 kedisi varmış çoğunu sahiplendiriyo tabi ben sahillenmek istediğimde başkasına söz vermişti 2 tane cocuğu varmış karşı tarafın güvenip veremedi ben aldım :) kader seçti bizi derinine inersem çook uzun bir yazı olur maşallah çok sakin 100 km üzeri yağmurlu şimşekli yoldan geldik ufaklıkla beni hiç üzmedi yeni evinede cabucak alıştı tabi benim odama şimdilik :)

miasugok
miasugok

12502

Benim kedim de 1.5 aylık. Az önce indi boynumdan ama yarım saattir emiyor düşmesin diye de tırnaklarını geçiriyor:( bir de gözlerimi emiyor ya:( çok üzülüyorum sanırım annesini arıyor o yüzden çok karşı koymuyorum büyüyünce geçer herhalde

SelinTuksal
SelinTuksal

118368

Ayy, 1. Ayda demişim. 3. Ayda diyecektim

selimcanklnc
selimcanklnc

1001

uyuyamıyoruz geceleri :) o emmeye ben uyumaya çalışıyorum anlaşamadık o konuda hala

miasugok
miasugok

12502

Ya ben çok üzülüyorum bu durumuna açıkçası :( içim gidiyor. Kediyi aldığım kişiye o kadar sinirliyim ki. Kedi gelişimi hakında hiç bir bilgim yoktu baktım kumunu tanıyor yemeğini yiyor koşuyor zıplıyor aldım. Ama annesine bu kadar muhtaç olması beni çok şaşırttı ve üzdü:( artık daha iyi anlıyorum neden parayla almamamız gerektiğini. Sanki üç aylıkken satsan almayacağım. Yazık günah ya sırf parayı erken almak için ya da sorumluluktan kaçmak için. Çok üzücü.

selimcanklnc
selimcanklnc

1001

Ücretli değilde keşke sahiplendirenlere baksaydınız benim ufaklığı sahiplendim ben istemediğim bir yavruda değil ücret vermek yerine kedime harcadım şuan aşığım ona tek huyu dediğim gibi emmesi onuda çözücez kısa zamanda :)

miasugok
miasugok

12502

Yaaa ne güzel Allah birlikte upuzun yıllar gerçirmeyi nasip eder inşallah:)) bu arada şu emme sorununu biberon gibi bi şeyle çözebilir miyiz acaba şuan size bunları yazarken bile Romeo boynumda.:) ben de şimdilik sadece salonda tutuyorum benim odamda çok fazla dolap çekmece kaçar saatlerce bulamam bayılıyor kuytuya köşeye :) biraz büyüsünler artık evin her yeriyle tanıştırırız

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 5825 Görüntüleme
  • 11 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78354 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR