Kuşu Kafesten Çıkartmak Nasıl Olur?

Efsnn
Efsnn

112 Puan

Merhabalar Çiko'muzu kafesinden çıkarmak evde uçurmak istiyoruz kısacası omzumuza konsun parmağımıza elimize alışsın istiyoruz bunu nasıl yapabiliriz acaba?

9 CEVAP

jolom
jolom

1842

Kuşumuz Monşer'i yavruyken sahiplendim. Kafesindeyken onunla uzun uzun konuşuyorduk. Sonraları kafesinin kapısını açtık. Dışarı çıkmasına zorlamadan uzun uzun dil dökmelerimize devam ettik. Varlığımıza alıştığında yavaş yavaş elimizi kafesin içine sokup parmağımıza tünemesini sağlamaya çalıştık. Bir süre sonra parmağımızda dışarı çıktı. Hem odada turlayıp hem omzumuza, başımıza konmaya başladı :) Bu süreçte sabırlı olmak ve ürkütmemek önemli.

ddd1s
ddd1s

332

kuşu kafesinden çıkarmayacaksınız siz kafesinin kapagını açın o zaten kendisi çıkar çıkmak istedigi zaman

Albora1
Albora1

2870

parmağınız için kafesin içinde alıştırmaya bakın ve aldığınızdan 1-2 ay kafeste kalsın kafesinin yerini öğrensin konuşun hep sevin sonra açın kendisi kafese girecektir sizin yanınıza gelecektir :)

Siz açın kapağını o kendisi çıkar zaten ama çıktığında ilk birkaç gün evin belli köşelerine kaçar. Evi keşfetsin. Size ve evinize alışsın, siz uzaktan izleyin.

elinize yem dökun o gelir . cam ve kapuıları kapatın.

askim
askim

358

ama dışarıya çıkmak istemiyolar çırpınıyorlar ne yapmamız lazım

En sevdigi hic yanindan ayrilmadigi oyuncagi varsa onu eline alabilirsin ya da kapisinin oraya koyabilirsin genelde aynayi seviyorlar disari koyarsan onum yanina gelmek icin cikmak isticektir :)

kafesin catısını acın sonra elinizi iceri sokun ona dogru elinizi ona dogru götürün o dısarı cıksın sonra kondugu yere ıslıkla ,öpücük atarak gidin parmagınıza konana kadar devam edin birkere yapın alıssa yeter

petpati
petpati

1978

kafesin ağzını aç ve sonra çıkmasını sabit bir şekilde bekle yaramassa kafesin ağzı açık kalsın kuş sesi çıkart ve gelmesini bekle

damladamal
damladamal

1942

yeni aldıysan 2-3 gün yada 1 hafta kafeste durması lazım o aralar kuşunla konuş eğer yeni almadı isen eline yem alıp çağır sonra sana alışır (hiç durmadan yapman lazım belli saatler arasında)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 20051 Görüntüleme
  • 9 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79822 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR