Ankarada Olup Kedi Bakanlar Bakabilir Mi

miasugok
miasugok

12502 Puan

Arkadaşlar merhaba, romeonun çok fazla dişleri kaşınıyor elim kolum her yerim yara içersinde ve kıyamadığım için izin veriyorum :( dişlerini kaşıması için bir şeyler alman lazım, ayrıca o kadar az oyuncağı var ki ona oyuncak da almam lazım. Bir sürü avm pet shopu gezdim hiç birinde adam akıllı oyuncak yok. Hatta aldığım bir oyuncak romeonun damağını yara yaptı. Bana önerebileceğiniz bol bol oyuncağın bulunduğu bir pet shop var mı acaba? Kızılay taraflarını hiç bilmiyorum mesela, oralarda vardır diye düşünüyorum bir fikriniz var mı?

10 CEVAP

dollfacepersian
dollfacepersian

132611

Online pet alış veriş sitelerinden alış veriş etseniz hem daha hesaplı olur hem de daha çok çeşit bulabilirsiniz. Benim alış veriş yaptığım güvenilir siteler *******,*********,*********,************* ve bu site.
Kedileriniz diş kaşıma ihtiyacını gidermek için özel oyuncak var. Şuradan bilgi edinebilirsiniz https://kedilibirhayat.com/tag/dis-cikaran-kedilere-oyuncak/
Elimizi kıyamasanız da vermemeye gayret gösterin. Bunu alışkanlık edinip ileride sorun yaşayabilir

dollfacepersian
dollfacepersian

132611

Ben kedim için köpek ödül maması almıştım.Yani bazı ürünler kopekler için olsada kedilerin ihtiyaçlarına uygun olabiliyor. Çok sert olmayan bir köpek oyuncağı olabilir. Birde o oyuncaklar için ********* ya baktınız mı? Orada görmüştüm ve o da alış veriş yaptığım güzel bir site

yasement
yasement

119858

Ben o dönemler en iyi performansı decathlon köpük tenis topu ile aldım. Onlardan alınca başka şeyleri ısırmayı azalttı. Isırıp atıyordu yalnız top parçalarını, yutmaya meyilliyse önermem.

miasugok
miasugok

12502

Aynılarını bulamadım ama aradığımı buldum vallahi ********* da sağolun:)


İhtiyacı olan arkadaşlar için ben de link bırakayım


https://www.*********.com/petstages-dental-health-chew-kedi-oyuncagi


https://www.*********.com/petstages-katnipli-renkli-cift-uclu-kedi-cigneme-ipi-13-cm


Çok küçük daha o yüzden yer diye düşünüyorum topun parçalarını :( @yasement

Benim önerebileceğim site juenpet. Bir de kızılayda selanik pet shop var oraya da bakabilirsiniz çeşitleri gayet güzeldi ben gittiğimde :)

SelinTuksal
SelinTuksal

118368

kızılaya ben de gitmedim ama orda bulursunuz büyük ihtimal her şey var kızılayda sonuçta :D

Evet adresi var ama o şekilde bulmanız biraz zor olabilir. Kızılay avmnin oraya geldiğinizde fantasyland'in yerini sorarsınız zaten fantasyland'in yukarısında kalıyor bu şekilde bulabilirsiniz :)

miasugok
miasugok

12502

Çok teşekkür ederim kızılay avmyi biliyorum öyle bulabilirim sanırım :)

miasugok
miasugok

12502

*******tan ben de çok memnun kaldım fiyatlarının da uygun olduğunu düşünüyorum. Diğer siteleri denemedim ama bakacağım onlara da. İnternette ararken linkini verdiğiniz siteyi görmüştüm ne yazıkki iki üründen de kalmamış :( bi kaç pet shopa sordum ama yok dediler, köpekler için olanları vardı hep. Alsam çok mu saçma olur?

miasugok
miasugok

12502

Evet benim de umutluyum kızılaydan ama dayanamayıp internetten aldım bir şeyler romeo bunlardan sıkılınca bir selanik pet shopa uğrayayım internette adresi vardır herhalde değil mi

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 933 Görüntüleme
  • 10 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79902 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR