Kedi İdrarında Kan

outlaw
outlaw

2813 Puan

Arkadaşlar miskinin kumunun biraz kenarında ve içinde küçük damlalar halinde kan gördüm onun idrarından geldiğini tahmin ediyorum ama emin değilim çünkü dışarı çok çıkan bir kedi olduğu için kavga da etmiş olabilir aldım kucağıma her yerini kontrol ettim bir yarası falan yok patilerinde de bir şey yok acaba idrarından olabilir mi böyle bir durumla karşılaşan var mı?

4 CEVAP

atay
atay

12507

Yaklaşık 1 ay önce benzer bir sorunu Tonti'de yaşadık. Çok az tuvalete gidiyordu ve normalden fazla miyavlamaya başladı. Bir gece salonda aniden tuvaletini yaptı. İdararı neredeyse kıpkırmızıydı.


Enjektörle idrardanda örnek alıp sabahı hemen veterinerimize gittik. Birkaç testten sonra maalesef taş döktüğü tespit edildi. Yaklaşık 1 hafta baya sıkıntılı bir tedavi süreci yaşadı.


Diyeceğim o ki, eğer idrarı kırmızıya yakınsa bence hiç vakit kaybetmeden mutlaka veterinere gidin. Taş dökme veya benzeri bir sorun olabilir biran önce test yapılsın ve durumu anlaşılsın.


Geçmiş olsun...

outlaw
outlaw

2813

teşekkürler hemen en kısa zamanda gideceğiz

Rammer
Rammer

1974

kedilerin ve köpeklerin böbrekleri hasas olabiliyor bu sebeple bu tip durumlar asla küçümsenmemeli hemen veterinere danışmak en iyisi

kedinin böbreklerinde taş olabilir

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 4364 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80202 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR