Ever Clean Kedi Kumu

aliberken
aliberken

1148 Puan

Merhaba
Ever clean kedi kumu kullananlar memnun mu ?
Ever clean less trail kullanan var mı ? Patiye yapışmayan yazıyor açıklamasında ortalığa dağılması ve kokuyu emmesi nasıl ? Ever clean marka hangi çeşit kum daha iyi ve daha uzun dayanıyor ? Biraz fazla soru sordum kusura bakmayın.Ever clean kuma geçmeyi düşünüyorum ama fiyatı fazla olduğu için kullananlar memnun mu diye öğrenmek istedim.

15 CEVAP

Cotontzu_Siri
Cotontzu_Siri

127155

Çok güzel bir kum. En çok less trail ve multiple cat serilerini beğeniyorum. Less trail kokusuz, multiple cat kokulu; sizin tercihinize kalmış.

KedimVar
KedimVar

119251

Ben daha çok multiple cat i beğeniyorum kokulu olmasından dolayı fakat patilere yapışma ve etrafa dağılma gibi bir sorununuz varsa less trail tabi.

Cotontzu_Siri
Cotontzu_Siri

127155

Topaklanan kum (sanicat color4you)
Ever clean çok daha iyi, türkiyede bulabileceğiniz en iyi kum.

aliberken
aliberken

1148

Kullandıktan sonra son durumu haber veririm.Sanicat kum nasıl tozutması,koku yapması ve ortalığa dağılması konusunda

miasugok
miasugok

12502

Tuvalet kokusunu önlüyor zaten kumun kendi kokusu çok yoğun ama kedi inip çıkarken kum, kabın etrafına dağılıyor ne yazıkki. Gerçi benim kedim yavru belki o yüzden oluyordur. Kaba dökerken tozutuyor biraz ama rahatsız edici boyutta değil.

Princess_Lady
Princess_Lady

2462

Çok güzel almanızı tavsiye ederim.

serden
serden

82

sanicat color4you Pembe oneririm.

aliberken
aliberken

1148

Önerileriniz için teşekkür ederim.


Serden
Sanicat color4you kristal kum mu ?

aliberken
aliberken

1148

Şuan vancat kedi kumu kullanıyorum.Kumu koyarken çok fazla toz çıkıyor.Yeni kum olarak eve çok dağılmayan patilere yapışmayan ve tozutmayan kum arıyorum.Ever clean aradığım özellikler için uygun sanırım ama fiyatı yüksek.6 lt lik less trail 1 ay gider mi ortalama :)

miasugok
miasugok

12502

Anladığım kadarıyla kullanıma ve titizliğinize bağlı. Ben geçen ayın 16sında iki tane 10 kglık sanicat aldım. İki gün önce iki tane 10 kg daha sipariş attim. 20 kg kum kullanmışım bi ayda. Belki bilmediğimden ama ben haftada bir genel ev temizliği yapabiliyorum öğrenciyim, o temizlik esnasında kumu döküp tuvaleti yıkıyorum. Yani altı lt kum bana bi hafta dayanır ancak. Aslında merak ediyorum başkaları ne durumda bu konuda

aliberken
aliberken

1148

Kumu kullanım açısından sizinle aynıyım :)
Haftada bir değiştiriyorum kumu.20 kg ortalama 30-40 gün gidiyor.Ever clean koku açısından iyi diyor herkes.Gerçekten koku konusunda iyiyse ve 1 ay değiştirmeden(günlük kum temizliğini yaparak) kullanabilirsem aynı fiyata daha kaliteli kuma geçiş yapmak istiyorum.

miasugok
miasugok

12502

Bi deneyin bakalım haber de verin mutlaka. Eğer başarırsanız ben de denerim ama eğer olmazsa 20 kg ever clean beni batırır :) gerçi benim sanicatle bi problemim yok memnunum

aliberken
aliberken

1148

Teşekkürler.

onurtemiz
onurtemiz

116286

benim yavrum 4,5 aylık ve 25 gündür 5lt kumun çoğusu bitti. Bir- bir buçuk ay gitmiş olacak. Ever Clean diğer kumlara göre daha uzun kullanabiliyormuşsun. Ben 6lt Ever alsam bir buçuk- iki ay gider diye tahmin ediyorum. Ama asıl nokta en kokuyu hapseden en iyi topaklaşan en kaliteli kum bu. Fiyat biraz daha ucuz olsa tam anlamıyla değer.

zuhall
zuhall

10265

ever cleanden memnunum. less trail,extra strength,multiple cat denedim. en cok multiple cati begendim.extra strength topaklanma acisindan fark pek yoktu digerleriyle, ama etrafa cok yayiliyordu. less traili kedim uzun tuylu oldugu icin denemistim pati yapisma sorunu olmamasi icin herhangi bir fark goremedim oyuzden multiple devam ettim.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 3235 Görüntüleme
  • 15 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79876 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR