Canı Mı Yaniyor?

Tilki37
Tilki37

4241 Puan

Lütfen bilgi verin , tüylerini yoldu, ve şimdide yuruyemiyor titriyor sürekli , rahatlatacak bi yolu varmı yaaa

29 CEVAP

KedimVar
KedimVar

119251

Veterinere götürmeyi denediniz mi?

Tilki37
Tilki37

4241

Çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için , pamuk iyiye gidiyor çok şükür. Yaraları azaldı , bir haftaya kadar tamamen iylesir dedi vetimiz. Tuylerimiz daha çıkmadı, 20 gundur hametan suruyoruz her tarafı vıcık vıcık yağ bembeyaz tüylerinden eser yok ama bu haliyle bile çok tatlı yaaaaaa :)

miasugok
miasugok

12502

Çok geçmiş olsun ya :( inşallah daha iyi olur ben psikolojik bir şey zannettim bu durumda ne yapacağınız konusunda bi bilgim yok ama eminim yardımcı olacaklardır:(

dollfacepersian
dollfacepersian

132611

Bende erkek kedimi kısırlaştırdım ve şunu rahatlıkla söyleyebilirim bu yaşadıkları normal değil. Evde yapabileceğiniz bir şey olduğunu da sanmıyorum. Acilen veterinere gitmeniz gerekiyor bence. Nerde kısırlaştırma operasyonu oldu? Ameliyat öncesi kan testi yapıldı mı? Güvendiğiniz iyi bir veteriner miydi? Neden vet yardımcı olmuyor?

Merhaba, kedinizde son durum nedir?

Ozzge
Ozzge

7249

Vücudunda herhangi bir hastalığa bağlı dayanamadıgi acılar olduğu için kendine zarar vermiş olabilir.çok geçmiş olsun .bir gelişme var mı ?

Tilki37
Tilki37

4241

Sonuç yok maglesef , neden niçin soruları yanıtsız kaldı , vetimiz bile şaşkın 17 senelik vet. Böyle birseyle ne karşılaşmış nede duymuş literatür de böyle bişey yok dedi. Ben anesteziden şuhelendim ama ondan değil dedi , kimi nazar dedi, kimi sakindigin göze çöp battı dedi vs.vs.

Sutunannesi
Sutunannesi

15873

Durum nedir inşallah iyidir

miasugok
miasugok

12502

Durduk yere mi oldu yoksa travmaya bağlı mı? Uzun süre tek mi bıraktınız mesela

Tilki37
Tilki37

4241

Yok hayır yanlız bırakmadım, ameliyat oldu , bir hafta önce, yeni toparlanmaya başladı , dünden beri kendini temizlemeye başlamıştı fakat bugün on patilerini yoldu resmen

Hediye159
Hediye159

967

Dikiśi varsa kasınıyordur

Tilki37
Tilki37

4241

Erkek kedi kısırlaştırma ameliyatı oldu, dikiş yok

Tilki37
Tilki37

4241

Teşekkür ederim bende öyle umuyorum , inşallah evde yapabileceğim bir çözüm olur rahatlaması için

Tilki37
Tilki37

4241

Bugün götürdüm sorunun ne olduğunu oda anliyamadi, patilerine bolca hametan sürdü kabukları yumuşattı çıplak derisi kaldı tekrar çıkar dedi, daha detaylı muayene için Bursa yada İstanbul'da hayvan Hastanesi'ne yönlendirdi. Önümüzdeki hafta ici herhangi bir düzelme olmazsa Bursa'ya götürecek

Ozzge
Ozzge

7249

Tekrar çok geçmiş olsun insallah en kısa sürede eski sağlığına kavuşur ,sevindim iyi olmasina .Neden öyle yaptığını tespit edemedi mi vet ,çok ilginç en azından olabilecek ihtimalleri sayardı ?

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 2131 Görüntüleme
  • 29 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78293 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR