Advance Kedi Maması

kedilikizzz
kedilikizzz

114984 Puan

Advance kısır kedi maması kullanan var mı ? Bu konuda bilgisi olan, deneyimi olan varsa acaba nasıl bir mamadır ?

30 CEVAP

Cinars
Cinars

456

Çirkinleşmenizin anlamı yok. Soru sordum sadece. İnternet başında oturup öğrendiğiniz bilgilerle burda konuşuyorsunuz keşke laboratuvar tozu yutmuş biriyle bu konuyu konuşuyor olsaydım :)

batuhantopcu
batuhantopcu

103318

On yıllarca yıllık birikimi ve çalışmaları ekonomik kaygılar altında değerlendirip bu işin ilmiyle bilmiyle uğraşan insanları kapitalizm duvarları içerisinde değerlendirirken aslında kapital anlayışın yaşam damarı olan yeni pazar bulma arayışını ve algıları savunarak kapitalizmin en güzel örneği olduğunun farkında bile değil arkadaş. İlmine ve bilmine güvendiğim çevrelerce, ayrıca yüksek lisansımı icra ettğim okulumun veterinerlik fakültesinin yapmış olduğu yayınlara ve çalışmalara dayanarak petlerinizin sağlığını düşünüyorsanız arkadaşın önermediği uzmanlarca tavsiye edilen hills, rc gibi mamaları kullanın.

ayseeny
ayseeny

5023

Kızcağız mama sorusu sormuş altında çekişmeli sert cevaplar var. İnsanlara bilgilerinizle yardım ederken üstten bakam laubali bir tavır yerine daha kibar olsanız. Yardım severliğin temeline aykırı arkadaşlar, şahsi olarak tanımadığınız insanlara böyle kaba kaba konuşmayın ya

Cinars
Cinars

456

@cotontzu_siri proplan royal canın advence sırasıyla bütün veteriner mamalarını kötülemişsiniz. Madem bu kadar kötü mamalar neden hekimlerimiz sürekli bu mamaları öneriyor? Aydınlatır mısınız

Cotontzu_Siri
Cotontzu_Siri

127155

Veterinerlerin aldığı beslenme ile ilgili eğitim konularını okursanız anlarsınız. Yalnızca besi hayvanlarının beslenmesini öğrenirler, evcil hayvanların değil. Evcil hayvan beslenmesi için beslenme uzmanı olması gerekiyor, bir beslenme uzmanı da genellikle klinikte çalışmaz. Bütün veterinerler sattıkları, sponsor oldukları şeyleri önerir. Veterinerlerin çok önerdiği rc, proplan, hills mamaları mars, nestle ve colgate firmalarının; haliyle böyle büyük firmalara sponsor olmak onlara büyük para kazandırır. Bu yüzden veterinerler hep bunları önerir. Buna kapitalizm diyoruz.

yasement
yasement

119858

Bir de burayi kullanan en fazla 50 kisiyizdir. Disarida teyzeler amcalar var protein oranina bilmem ne oranina bakarak mi mama aliyorlar sizce. Tahilsiz mama cok denenen birsey degil simdiye kadar, valla benim kedim de cok degerli deneme tahtasi degil.

ilknrdaisy
ilknrdaisy

12806

Nd ve matisse onermiyorum kedimde böbrek taşı yaptı. Ve araştırdığımda bir çok kişi de aynı sorunu yaşamış olduğunu gördüm

ilknrdaisy
ilknrdaisy

12806

Kedim erkek bir çok kişide nd kullanmaya başladıktan sonra aynı şikayet yaşanmış. Başka mamayı bilmem tavsiye etme konusunda ama nd bize yaramadı

yasement
yasement

119858

Daha dün burdaki veteriner canli yayinda kedilerine royal canin kullandigini soyledi. Kar elde etmek icin zararli bir mama satsa kendisi kullanmaz zaten.

kedilikizzz
kedilikizzz

114984

İstemeyen girmez siteye cevap yazmak zorunda da değil her soruya. Valla tuhafsınız ya. Herkes istediğini düşünür konuşur yazar. Kime ne ?

Cotontzu_Siri
Cotontzu_Siri

127155

Matissenin somonlu kısır kedi maması var

Cotontzu_Siri
Cotontzu_Siri

127155

Size demedim, genelleme yaptım. İnanıp inanmamak size kalmış

Cotontzu_Siri
Cotontzu_Siri

127155

Çok istiyorsanız kullanın ama insanlara yanlış bilgi dayatmayın, sağlık çocuk oyuncağı değildir.

ilknrdaisy
ilknrdaisy

12806

Kedim ev yapi mi tavuk ciğer balık vs. Yemiyor yese seve seve yapicam

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 6621 Görüntüleme
  • 30 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79822 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR