Uzun Tüylü, Sevimli Ve Oyuncu Kedi Irkları Önerir Misiniz?

Yeni bir kedi almayı planlıyoruz. Uzun tüylü, sevimli ve oyuncu bir kedi istiyoruz. Biz evden gittiğimizde etrafı fazla kirletip batırmayan bir cins olmalı. Böyle bir kedi türü önerir misiniz?

15 CEVAP

Robin
Robin

2466

Kedilerde köpeklerde çocuk gibidir belli bir eğitimden geçmedikçe bu dediklerinizin olması imkansız hele ki kediler eğitilmeye köpekler kadar müsait değillerdir. bu sebeple evimi dağıtmasını onu yapmasın bunu yapmasın diye düşünüyorsanız size tavsiyem ya kedi almaktan vazgeçin ya da bunların olacağına alışın. elbette ki bir kedi her yeri alt üst edecek her şeyi parçalayacak diye bir şey söz konusu değil ancak belli başlı şeyleri göze almak lazım. bunları göze alabilecekseniz evet ben evimde bir kedi beslerim ve bazı hareketlerini tölere edebilirim diyorsanız ilk önerim sahiplenirme ilanlarına bakmanız olur oradan sahiplenmenizi tavsiye ederim.Her kedi oyuncudur :)

yorkshia_gsd
yorkshia_gsd

107196

öyle bir kedi yok maalesef, uslu duran evi dağıtmayan kirletmeyen tek bir kedi var furreal oyuncu kedicik :)

Her kedi oyuncudur her kedide biraz yaramazdir merakli bir hayvan olduklari icin. Sen 1 kediyi egitebilecek , bakabilecek bilgiye zamana ilgiye sahipsen her cinsi öneriyorum sana.

umut61
umut61

2877

Ben exotic shorthair cinsi bir kediye sahibim çok oyuncu, tüylü ve çok sevimli. Evi dağıtmıyor çok uslu ve sessiz miyavlamasını pek duymazsınız :)

evrimdeniz
evrimdeniz

577

bizimde bir tekirimiz var. Bence de bütün kediler oyuncudur. Tabiki olumsuzlukları ( dogaları gereği), yaramazlıkları var. sizin kedinize yaklaşımımınız çok önemli. sizden korkmamalı ve sizle inatlaşmamalı. aksine sizi sevmeli ve sözünüzün dinlenilir olduğunu hissetmeli. soruyu soran arkadaş bütün güzel istekleri bir arada istiyor. bence hiç riske girmemeli ve peluş bir kedi almalı derim:))

ugurcanbulut
ugurcanbulut

1363

exotic shorthair ve chinchilla :)

Ravzanur
Ravzanur

577

Honey bear çok tatlı ama biraz bakım isteyen bir kedi dir. Günlük fırçalanması gerekir ayda bir tırnak bakımı gerekir.

Ravzanur
Ravzanur

577

Bakmanızı öneririm

ozge_pamuk
ozge_pamuk

1423

kesinlikle york chıcolate... çoookk cana yakınlar van ve ankara kedisi besledim daha önce ikisi de bu kadar arkadaş canlısı değildi...

Muslera
Muslera

2587

exotic shorthair

yagmurgizmo
yagmurgizmo

2053

Bence kedilerde oyunculuk pek farketmiyor,her kedi oyuncudur :)

GuGu
GuGu

944

Irk önermek istemem aslında, hepsi çok güzel ve nevi şahsına münhasır canlılar ama kendi tecrübelerimden ve sıkça duyduklarımdan yola çıkarak Sarman ve Chincihilla çok uysaldır, Scottish Fold son derece oyuncu, hareketli ve bir o kadar uyumludur, Tekir tamamen şansınıza kalmış =) Kimi çok uslu olurken kimi kök söktürebiliyor. Siyam ve Ankara Kedisinden mümkün mertebe uzak durun. Siyam sahibiyle çok konuşan bir kedidir ve sahibine çok bağlı olur ama aynı zamanda küstüm çiçeğidir, yalnız kalmaya ve ilgisizliğe hiç tahammülü yok. Ankara Kedisi de var başımda bir tane =) uzak durun dememin sebebi görüp görebileceğiniz ennn ennn ennnnn inatçı kedi ırkıdır. Eğitilmesi imkansızzzz ve biraz da asabi oluyorlar malesef.

cyriic
cyriic

2054

iran kedisi

1453
1453

2637

Van kedisi.

ugurladyeces
ugurladyeces

2186

gırın bı oyuncakcıya oralıgı kırletmeyen uzun tuylu şirin oyuncak kedıler var hemde herekette edıyorlar onlardan alın!!

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 2121 Görüntüleme
  • 15 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79784 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR