Sağlıklı Yemek Önerir Misiniz ?

Gerçekten sağlıklı olduğunu düşündüğünüz ve kedinize yedirdiğinizdoğal ev yemeği var mı ?? Yaş mamayı tavsiye etmiyor kimse sürekli tavuk vererek doğru birşey yaptığımı da düşünmüyorum kimler ne işe besliyor Acaba kedilerini

7 CEVAP

kedilikizzz
kedilikizzz

114984

Bu akşam burada da vakti oldukça soruları cevaplayan bir veteriner hekim kedileri için canlı yayında yemek yaptı. Ben de yapacağım arada vermek için. Şöyle tarifi ; 3 adet tavuk butu, 1,5 havuç, yarım patates, 1 yumurta, yarım çay bardağı pirinç. Tavukları koyup haşlamaya başlıyoruz onlar bi süre haşlandıktan sonra da sebzeleri doğrayıp içine atıyoruz haşlıyoruz hepsini ve haşlanırken de 1 yemek kaşığı zeytinyağı ve azcık himalaya tuzu ekliyoruz pişiriyoruz yarım saat yetiyor zaten. Sonra blendırla üstünden geçip püre haline getiriyoruz. Soğutunca da kedimize köpeğimize verebiliyoruz. 3 gün boyunca kullanabiliyoruz dolapta saklayarak. Bi de hamile veya yeni doğum yapmış kediye vereceksek bunu eğer yemeğin içine haşlanmış yumurtanın kabuklarını da atıyoruz yemek pişerken. Kalsiyum oranını arttırmak için. Bu kdr :)

Çok çok teşekkür ederim :))

Kucuk kabak
Kuvuk havuc
Tavuk
Yarim kabak yarim havucu rendeleyib az su koyun kisik ateste pisirin baska tencerede tavuklari haslayin havuc kabak tavugu karistirin biraz tavuk suyundanda koyabilirsiniz.
Patates
Pirinc veya bulgur
Havuc
Tavuk
Pilav gibi yapin bu malzemelerle tavugu ayri yerde haslayip suyunu koyn tavuklari didin karistirip verin.patates ve havuclar kup kup olacak.
Patatesle peynir karisiminida seviyorlar
Yas mamanin mantigi %75 sudur bende yas mama vermiyorum evde yas mama hazirliyorum haftada 1-2 defa veriyorum.

Pirincli olani arada yapin genel kabakliyi yapabilirsiniz.

Cotontzu_Siri
Cotontzu_Siri

127155

Mesajdan ulaşır mısınız bana? Ayrıntılı yardım edeceğim.

Teşekkür ederim :))

Rica ederim:)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 634 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78305 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR