İç Ve Dış Parazit Aşısı?

senpaitej
senpaitej

903 Puan

Bugün sokaktan bi kedi getirdim eve. Yarın kumunu vs. gerekli her şeyini almak istiyorum. Haftasonu da veterinere götürmek istiyorum. İç/dış parazit aşısı, ve pire aşısını nerden alabilirim? Nerede satılıyor? Kedi için almam gereken şeyler var mı vs. yardımcı olursanız ne güzel

6 CEVAP

yasement
yasement

119858

Parazit ignesini satmazlar veteriner yapabilir, ama hapi satarlar. Ben de hapi alip kendim yutturuyorum karnesini yanimda goturuyorum alirken. Pire damlasini veterinerlerden almaniz en dogrusu. Petshoplarda satilan ense damlalari guvenilir degiller.

aliberken
aliberken

1148

Kediler için hem iç hem dış parazitin damlaları oluyor.Kendiniz yapmak isterseniz veterinerden alıp yapabilirsiniz ama ilk uygulamayı veterinerden görüp devamını kendiniz yapmanız daha doğru olur.

perasu
perasu

1497

İlkini bence de veterinere yaptırın ki siz de bakın tecrübe olur sizin için de. Çünkü hap olarak verilen iç paraziti kedilere yutturmak zor olabiliyor. Bir de yavru mu kedi? eğer öyleyse gençlik aşısının da mutlaka yaptırılması gerekiyor. Veterinere mutlaka götürün bunun için. Çünkü daha sonradan bir çok hastalığa açık oluyor bünye.

senpaitej
senpaitej

903

(: teşekkürler

Anonymus827062
Anonymus827062

11754

İkisi içinde hiç uğraşma veteriner yapar. Hap yutturmak o kadar kolay is değil. Veteriner halleder. Zaten iki ay en fazla üç dört ay da bir götürür yaptirirsin

Bencede veterinere yaptirin ister 3 ay ister 6 ayda 1 yaptirin kediniz disarda gezen bir kediyse tavsiyem 3 ayda 1 gezmiyorsa 6 ayda 1 normal bence.
Hayirli olsun kediniz
Ilk ihtiyacalriniz
Kum
Kuru mama(alerjik bunyesi olabilir balikli alin bence)
Mama kabi(cam olsun saglikli)
Yavruysa tirmalama tahtasi alin 3 aydan kucukse rahat ogrenir ve koltuklarinizi yipratmaz
Ve minder koyun altina ya da kendiniz yatak yapin elyaf alip internette videolari var
Diger tavsiyeme gelince asilarini yaptirin aksatmayin ciddi hastaliklar olabiliyor ilerde sikinti yasamamaniz icin alacaginiz mamanin degerlerine de dikkat edin vitamin yag vs.
Tuy yumagi olusmasini istemiyorsaniz tablet veya malt alabilirsiniz

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 2841 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80151 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR