Eğitim

Atom5225
Atom5225

1137 Puan

Arkadaşlar teyzemin kuşunu sahiplendim. Bana alışmasını nasıl sağlayabilirim. Muhabbet kuşu bu arada. Konuşmasını falan değilde git dediğim zaman gitmesini gel dediğim zaman gelmesini nasıl sağlarım.

6 CEVAP

SelinTuksal
SelinTuksal

118368

Sahiplendiğiniz hayvan bir muhabbet kuşu. Bahsettiklerinizi yapabilen hayvanlar, uçamayan, genelde hav sesi çıkaran, köpek olarak adlandırılan bir hayvan türüdür. Arada baya fark var, nasıl farkedemediniz ?.. :D

eltarcin
eltarcin

116201

Selin'e katılıyorum. Ama bazen elinizi veya başka bir hareket yaptığınızda onu görüp yanınıza geliyorlar. Alışıyorlar git gide, ve öğreniyorlar. Ama gel/git biraz hatta baya zor şeyler. Yapmasını beklemek biraz delilik olur :)))

akitalove
akitalove

19709

Selincim insanların muhabbet kuslari neler yapiyo bi bilsen varya aklin şaşar :) youtube de videoları var egitim hakkinda youtube dan bakabilirsiniz ama keske yavru bi kus alsaydiniz daha kolay kavrayabilirdi

emreovec
emreovec

12921

Valla o birazcık karakter ile alakalı. 3 tane kuş besledim. İki tanesi de gel dediğim de geliyordu. Göbeğini kaşıtıyordu. Öptürüyordu. Top falan oynuyorduk ama bir tanesi ne gel vardı ne git. Al güvercin besle daha iyiydi. Alıştırmak için özel bir çaba gerekmiyor ama her gün ilgi şart ve yavru uçamaz durum da eve gelmesi gerek. Büyük ve uçan kuş alışmaz.

imagine_dz
imagine_dz

776

aslında bu biraz zor kuşlar adı üstünde özgür hayvanlar gel git e pek alışmazlar

SelinTuksal
SelinTuksal

118368

Seda ablacım sen onların insanca eğitildiğini düşünüyormusun? O kadar fazla numara yapan hayvanlar dövülerek yahut aç bırakılarak eğitiliyorlar.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 745 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79893 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR