Kedi Hastalık

Berkaycihan
Berkaycihan

956 Puan

Kedim son dönemlerde yemek yemiyordu , şimdi su da içmemeye başladı , durumu hiç iyi görünmüyor çok bitkin hareket edemiyor , veterinere götürdüm serum bağladı . Sonra eve gönderdi , uyumuyor , oturur pozisyonda uyukluyor , ve banyoda sabaha kadar tek başına böyle bekliyor . Ne yapmam lazım . Hastalığı ne olabilir .

8 CEVAP

Ozzge
Ozzge

7249

Çok geçmiş olsun.Banyoya kendi mi gidip oturuyor ? Evde onu tedirgin eden birşeyler mi var önce onları ortadan kaldırmalısınız varsa.Bebek gibi onun huyuna girmelisiniz.
Kendi yiyip icmiyorsa ağzına şırıngayla 5 10 ml kadar az az ev yoğurdu , ıslak mama, sulu süt vs ne verebiliyorsaniz siz verin.Suyu da aynı şekilde .Burda size baya iş düşüyor.Benzer durumdan ben de sokaktan baktığım bir yavruyu kaybetmistim.antibiyotik de almalı,serum taktirmakla çok iyi yapmışsınız beslenir en azından.Tahliller yapıldı mı ? Belki de ciddi bir hastalık gelişmiştir.

Ishal var mi?varsa genclik hastaligi olabilir.soyledikleriniz aklima ilk bunu getirdi kusma ya da ogurme varsa ihtimal yuksek.

Tilki37
Tilki37

4241

Agzininda yara varmı, salyasi oluyormu,pamukta aynısını yapıyordu yangısı varsa yaparlarmış buyur şeyleri , bide ateşi olursa

Berkaycihan
Berkaycihan

956

Arkadaşlar kedim 3 yaşında . 3 güne kadar hiç bişeyi yoktu . Ağzında yara var sanırım bilmiyorum . İlaç veriyorum ağız yarası için . Yarın bir daha serum yapılacak .. tavuk suyu verdim enjektörle

Berkaycihan
Berkaycihan

956

Arkadaşlar ishal Yok ama çişini tutamıyor

Ishal yoksa baska hastaliktir belki hastaligin baslangicidir.veterinere goturun

calymath
calymath

111239

Serum verildiğinden dolayı idrarı tutamaması normal.


Karnı ağrıyan kedi karnı üzerine oturur vaziyette bekler. Büyük ihtimalle ağrısı olduğu için onu kucağınıza almanıza izin vermiyordur.
Siz şimdi rahat etsin diye güzel güzel bir yere yatıracaksınız, ama o ya ateşli olduğundan ya da ağrısı olduğundan betona yatacak.
-Ateşi var mıydı?
-Serumun verilme maksadı nedir? Bir tanı konulmuş olmalı.

Berkaycihan
Berkaycihan

956

Tanı felan Yok .. tanıyı koyacak bir veteriner Yok bulunduğum şehirde

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 621 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80183 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR