Kedim Geceleri Bana Saldırıyor.

Aminto
Aminto

4519 Puan

8 aydır beraber uyuduğumuz halde geceleri bir anda gelip kızıp bana saldırıyor gündüzleri ve diğer saatler hiç bir şey yok diğer aile bireylerine de saldırmıyor. son 3 gecedir böyle ne yapabilirim?

10 CEVAP

umut61
umut61

2877

Saldırıyor demişsiniz. Peki nasıl bir harekette bulunuyor bunu açıkça yazabilir misiniz lütfen. Benim ergen kedim geceleri aniden üzerime atlayarak beniz zorla uyandırıp oynamak istiyordu. Isırır gibi yapardı, yalardı, kafasıyla iterdi her şeyi yapardı.

Aminto
Aminto

4519

Isırıyor çırmalıyor normalde hep yapıyor oyun için ama bu sefer oyun olmadığın farkındayım çünkü kızgın ve feci canımı acıtıyor.

aybike
aybike

2618

Benim kedimde gece uyurken burnuma kadar gelip beni koklar ve uyandirir yatagin basinda gezer..geceleri kediler uyumadigi icin sizin de uyumanizi istemiyor olabilirmi acaba??

Aminto
Aminto

4519

Hiç yapmazdı ama üç gecedir yapıyor.

PetlebiAlisveris
PetlebiAlisveris

106539

net bir sebep söylemek zor gündüz uykusu nasıl acaba? günüz çok uyuyor gece sizinde uyumamanızı istiyor olabilir. kızgun olarak saldırdığını söylüyorsunuz belki bir şeyi protesto ediyordur mesela kum maması vs vs var mı ya da başka sizin aklınıza gelen rutin olup şu an eksilen bir şey?

Aminto
Aminto

4519

Öyle sıkıntıları yok diye düşünüyorum ama evet gündüzleri çok uyuyor belki o yüzden olabilir.

benimki de geceleri burnumu o ıslak burnunu değdirerek kokluyor üzerimde geziniyor bazen pusuya yatıp yüzüme pati atıyor 1 yaşında henüz Çok uykum bölünüyor korkuyorum birgün kalıcı iz bırakacak diye Odaya almazsam da sabah 4-5 gibi kapıda miyavlamaya başlıyor Sebep gerçekten de gündüzleri çok uyumaları mı sadece ?

Arkadaslar sadece oyle bakmayin son zamanlarda olmuşsa eger son zamanlarda bisey olmus olabilir kedinizde hasta olabilir, psikolojik bir olabilir bence en iyisi bilen birisine gostermek

zzAr
zzAr

2151

Burcu hanım sizin kediniz daha çok genç muhtemelen oyun oynamak için yapıyor bunları. eğer kedinizi içeri almak istemiyorsanız ve miyavlamayı bıraksın istiyorsanız kapıda miyavladığı zaman kapıyı açmamalısınız, bir süre sonra vazgeçiyorlar bu huylarından, ama taviz vermeden uygulamanız lazım bu davranışı.

Preisner
Preisner

103118

belki de horlusuyorsunuzdur ve o bu sesten rahatsız olduğu için size saldırıyordur.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 12559 Görüntüleme
  • 10 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78305 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR