Köpekler İçin Yuva

MinelG
MinelG

12959 Puan

Arkadaşım yaşadığı yerde 3 tane köpek bakıyordu hepsi sokak köpekleri.Üçü de bir gün ara ile doğurdu toplam 14 yavru var.Fotoğraftakiler sadece 1 köpeğin yavruları.Oturduğu sitedeki herkes köpeklerden nefret ediyor kaç tane köpek öldürdüler.İçriği sulara bile zehir dökmüşler.Ne olur bu yavrular büyüyene kadar yuva bulalım.14 köpeği asla yaşatmazlar.Biliyırum cins takıntısı olan çok insan var ama ne olur onların güzel kalplerine yuvanızı açın.


8 CEVAP

goknur
goknur

18247

Senden ricam burdan yayinla kopekcikleri ve sosyal medyayada duyur bende yapicam simdi ben suanda zonguldakta hikametgah ediyorum ama luleburgazda yasadim yillarca cevrem var orada. Isin kotusu oranin halki ne kadar tarim ve hayvancilikla ugrasiyor olsalarda hayvanlara pek duskunlukleri yok. Bircok disi kopek mezbaga onune birakiliyor orada erkegi sahiplenip disiyi bu sekilde kayiriyorlar. Normaldir zehirlemek istemeleri. Elimden geleni yapmaya calisicam. Insallah sahiplendirebiliriz yavrucaklari. Ama suphem su ki oranin halki gercekten hayvanlara hic deger vermiyor ve bilincsizce besledikleri hayvanlari dovebilirlerde. Yani icimden sahiplendirmekte gelmiyor suanda. Iyilik edemicem yank onlara sahiplendirmekle. Dovuyorlar cunku. Batil inanclari cok var. Kopegi uluyunca olduren bile gordum ben orda!!!

goknur
goknur

18247

Milel hanim trakyanin neresindesin tam olarak.

goknur
goknur

18247

Sehir disina sahiplendirmeye verebilirsin ancak oda hayvancagizlar icin sikinti. Yine uzuldum ya. Nasil yapsakta nasil olsa. Cokda varlar masallah. Bu insanlar neden boyle ya her savunmasiz gordugu canliyi boylemi yapmak zorunda. Terbiyesiz insanlar ya. Duyurabildigin kadar duyur. Bende oyle yapicam burdan ilan ac ama dedigim gibi iyi bakilmayacaklar!

goknur
goknur

18247

Inan bende ama iyi bakilmadigi surece sahiplenilse ne olucak

MinelG
MinelG

12959

Köpekler Babaeski’de

MinelG
MinelG

12959

Ben de Lüleburgaz da oturuyorum.Evet kaç kere barınaklar yıkıldı iyi bakılmıyor diye.Maalesef hayvanları da barındırmıyorlar.Ben bahçede bile kedilerime o kadar zor bakıyorum ki her gün apartmandakilerle kavga.Arkadaşımın yaşadığı yerde de durum benden daha beter o yüzden yardıma ihtiyacımız var

MinelG
MinelG

12959

Çok teşekkür ederim umarım minikler için güzel şeyler olur.Bir tanesi bile kurtulsa çok mutlu olucam

MinelG
MinelG

12959

Evet ama kedim olmasa birini alıp evimi açardım bu şekilde güzel bakmak isteyenler vardır diye düşünüyorum

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 969 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79902 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR