Sokak Kedileri İçin

eltarcin
eltarcin

116201 Puan

Acaba sokak kedileri için ucuz ve sağlıklı sevdikleri bir mama önerebilir misiniz? Maalesef onlara pahalı bir mama alma şansım yok.Bildiğiniz 10tl altında bir mama olsa sevinirim.Benim bildiğim bizim buradaki pet shopta 9tl ye reflex var ama...Neyse önerdiğiniz mamaları lütfen yazın:)

12 CEVAP

goknur
goknur

18247

Buyuk marketlerden kuzu kemigi aliyorum ben 2 3 lira felan tutuyor. Onu bir guzel kaynatip suyuna 2 paket makarna yapiyorum bazende bunu corbalik tavuk parcalari oluyor onlardan alip yapiyorum. Bahcede onlar icin yemek kaplari var onlara pay ediyorum ilik ilik yiyorlar :) gidada calistigim icinde ( burger king ) her gece suresi dolmus etleri getiriyorum onlara.

eltarcin
eltarcin

116201

Teşekkür ederim bende eskiden ekmeği doğrayıp yoğurtlayıp öyle veriyordum.Ama şimdi yanımda da mama taşımak istiyorum.Çünkü bir can görüyorum ve hiçbir şey veremiyorum.Bu beni çok üzüyor:(

Evdeki kedilerinize odul mamasi aliyorsaniz onlarin kutulari kapatilanlari varya onlarin icine koyup yaninizda tasiyabilirsiniz cok iyi oluyor.

alpcan
alpcan

4134

15kg'lık mamalar var.60-70 tl arası internette satılan. Kızım keşfetmiş. Yorumları iyi olanlarından alıyoruz.
Aslında bayanların sürekli taşıdıkları çanta olduğundan işleri daha kolay :/
Ben aracımda 3kglık yoğurt kabında bulunduruyorum. Kızım okula gidip gelirken cebinde 2-3 avuç buzdolabı poşetiyle bulunduruyor. Oğlum şu rulo gofretlerin teneke kabına koyuyor okul çantasına ama biraz bol gönüllü. saça saça gidiyor :)
Kızımın okula gidişi efsane. Her sabah 3-4 sokak köpeği, 3-5 kedi eşliğinde tören yürüyüşle gidiyor :)Sahi havada da 3-5 karga, gününe göre 30a kadar çıkan martılarla. Evin kapısından alıp okul kapısına kadar bırakıyorlar. Tabi ki okul kapısından evin kapısına kadar da getiriyorlar.
Bi nevi yakın koruma gibi...
Velhasıl 15kg mama alıyoruz. Bol bol dağıtarak civardaki canları 1 ay sevindiriyoruz.
Aman yorumları okumadan en ucuzunu almayın. Çöpe atarsınız.

MinelG
MinelG

12959

Bizim burda sokak kedileri için karma mamalar var kilosu 5 TL.Çok severek yiyorlar ben onlardan alıyorum.Kilosu 5 tl.

eltarcin
eltarcin

116201

Acaba markasını biliyor musunuz? Bilmiyorsanız da şeklinin neye benzediğini söyleseniz ya da fotoğraf atsanız:)

Bonacibo sokaktaki canlar icin iyi hem taze hemde ucuz 1kg 8tl 20 kg 155tl kitten olan.

Tsubasa9
Tsubasa9

9685

Bonacibo olabilir orta halli bir mama. Arada tavuk göğsü alıp haşlayıp suyunuda ekmeğe doğrayıpda verilebilir. Ben öyle yapıyorum.

yasement
yasement

119858

Gittigim petshoplardan biri sokak hayvanlari icin mama yaptiriyor reflex'in uretildigi fabrikada. Taze ve ekonomik oldugu icin bir suredir ondan aliyorum.

Zeynooo
Zeynooo

4821

Bende reflex aliyirum sokaktaki canalr icin . Daha fazla param yok cunku . Disaridakiler cok bayat olmayan 1 gunluk ekmek kucul kucuk dograyip kafif olmak sartiyla nemlendiriyirum icine suzme peynir azicik dograyip veriyirum .

eltarcin
eltarcin

116201

Hmm. Hepinize cevaplarınızdan ötürü teşekkür ediyorum.Evet ödül maması alıyorum ve kaplarını kullanıyorum.Ama çoğunlukla orta boy bebek maması kabını alıyorum.Hem cam hemde çok alıyor:)

eltarcin
eltarcin

116201

Evet öyle oluyor.Bİr kere aldım ucuzundan yiyen olmadı anca telef olmasın diye et suyu ve etle karıştırıp verdim,.Çok haklısınız :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1144 Görüntüleme
  • 12 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79893 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR