Yıkanabilir Tüy Toplama Rulosu

ayseeny
ayseeny

5023 Puan

merhaba arkadaşlar, kedim inanılmaz çok tüy döküyor düzenli olarak furminatörle tarıyorum fakat kucağımıza aldığımız gibi her yerimiz tüy oluyor, artık kendi sağlığım açısından da doktorumuzla konuştuk traş edicez. sorum ise annem sürekli tüy rulosu alıyor fakat yetiştiremiyoruz ve pahalı bir ürün haftada 1 10 tl verip alıyoruz artık çok gelmeye başladı, yıkanabilirleri varmış fakat int de bulamadım güvenilir siteden, kullanan memnun mu? alıcaksam nereden sipariş etmeliyim kullananlar yardımcı olursa sevinirim

5 CEVAP

ayseeny
ayseeny

5023

?? Güncel

zeynepgurgen
zeynepgurgen

114431

Yıkanan kısmı sünger gibi olanları diyorsunuz sanırım. Yapışkan bir yüzeyi var. Kullandıktan sonra yıkıyorsunuz, kurutuyorsunuz ve tekrar kullanıyorsunuz. Ancak yıkansa da üzerinde mutlaka tüyler kalıyor. Tam anlamıyla temizlenmiyor. Kuruması uzun sürüyor ve birkaç yıkamada da yapışkanı gidiyor. Tavsiye etmem almanızı.

sebii
sebii

4713

Denemedim ama bir yerde bulaşık eldiveninin tüyleri topladığını görmüştüm onu bi deneyebilirsiniz

deniz_berkan
deniz_berkan

115161

**********ten toplu alın uyguna geliyor baya

pinarcaya
pinarcaya

19123

Ben yıkanabilir nelerden kullandım. Yikarken tüyler çıkıncaya kadar dünya kadar su akitiyorsunuz. Kurumasına gerek kalmadan hemen kullanılabiliyor ama çok su harcamanız gerekiyor. Yapışkan rulolar daha iyi.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 657 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79902 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR