İki Kediyi Birbirine Alıştırmak İstiyorum..

8 aylık erkek kedim ile 2.5 aylık dişi kedimi birbirine alıştırmak istiyorum fakat erkek olan ufaklığı görünce bir şekilde üstüne atlamak istiyor. yaklaşık 2 aydır farklı odalarda bakıyoruz. Genellikle kapı altından birbirlerine pati gösteriyorlar. Şimdiye kadar en yakın oldukları an yan yana ödül mamasını yerken oldu. Ne yapmam gerekir bu iki yaramazı birbirlerine alıştırmak için ?

7 CEVAP

deniz_berkan
deniz_berkan

115161

buna benzer bir arkadas gecen gün buraya yazdı erkek kedisi büyük dişisi cok küçüktü ve kızgınlık dönemine girmiş erkek minnağın üzerine atlıyordu... erkek kedi kısır mı bu arada ?

martha
martha

13132

bence zor. ne yaparsanız yapın o erkek kedi kısırlaştırılmadığı sürece dişi kediyi hamile bırakabilir , zarar da verebilir. dişi daha 2.5 aylık. anlamıyorum insanlar neden ikinci kedi sahiplenirken böyle şeyleri düşünmüyor

ayseeny
ayseeny

5023

Küçük olan çok küçük, büyük olanda çok büyük değilmiş. Erkek kedinizi mutlaka kısır değilse kısırlaştırın ve bebek kedinin en azından bir 4 aylık olmasını bekleyin fazla ufak şuan zarar görür

Friolero
Friolero

12756

Kendi hallerine bırakın. Ben öyle yaptım.


Birbirlerine zarar vermeye çalıştıkları zaman "ay dur yapma" diye ayırmaya çalışmayın çünkü birbirine büyük yaralar vermezler.


Şu an gayet iyiler. Büyük önde küçük arkada sürekli ablasını takip ediyor.


Bir de kısırlaştırın büyüğü kısır değilse.

mehmetkaplan
mehmetkaplan

3357

siz çiftleştirmek için falan mı aldınız o kediyi? nasıl alışsınlar bunlar anca çiftleştikten sonra yada yadasını boşverelim en iyisi öyle alışırlar.

Kediniz cok buyuk yavru kediye zarar verebilir surekli yanlarinda olmaniz gerekiyor.alacaksaniz basta 2 yavru alsaniz daha iyi olurdu sonradan sikinti oluyor.

Küçük olan kedimizi sahiplenmedik, sokakta hasta bir şekilde bulduk ve iyileştirdik. Sonrasında çok alıştığımız için de sahiplendirmek istemedik. Kontrolümüz altında olmadan bir araya getirmiyoruz hiç bir şekilde. Büyük olan için kısırlaştırmayı kesinlikle düşünüyoruz fakat en uygun zamanın ne zaman olacağını bilmiyorum. Sizce 8 ay kısırlaştırmak için uygun mudur bu konudaki yardım ve cevaplarınızı da bekliyorum. Cevaplarınız için çok teşekkürler.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1713 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 77392 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR