Kedi Tuvaleti

Mariana
Mariana

11022 Puan

kedim ilk defa kakasını banyodaki çeşmeye yaptı :( niye bunu yapmış olabilir? tekrarlarsa ne yapmam gerekiyor?

4 CEVAP

mehmetkaplan
mehmetkaplan

3357

banyodaki çeşmede ne yapıyordu yani niye oraya girdi ki? hep giriyor muydu yada. banyolar kediler için korkunç bir yer benimkine göre öyle yani bir kaç kez yıkamıştım o yüzden bir başka ihtimalde kedinin tuvaleti, kumu temiz mi kedinin tuvaleti temiz mi eğer kötü durumdaysa oraya yapmak istemediği için en uygun yeri banyo kabul etmiş olabilir, bu arada kaç aylık kedin?

Mariana
Mariana

11022

tek odali bir apartman dairesinde yasiyorum ogrenciyim kedim ondan banyoda da uyuyor ve suyu gercekten cok seviyor yikasamda oyle ciglik atmiyor sakince duruyor yada suyun aktigini gorse kosarak banyoya geliyor oynamaya basliyor su ile. kedim 8 aylik tuvaletini temizliyorum degistiririm pis birakmam ve tuvaletide banyoda zaten kedimin. ilk kez boyle birsey yapti devamli olcak diye korkuyorum

Heiter
Heiter

115202

1+1 veya stüdyo dairede yaşamanın zorlukları işte. Sizi anlıyorum yani.
Kendi tuvaletinde bir sorun vardır. (En azından kedinize göre bir sorun varmış.) Kumu kirli kalmış olabilir (kabın dibinde idrar birikmiş olabilir), kum yeniyse alışmamış olabilir, veya bir hastalığı vardır ve ondan yapmış olabilir. Hiç olmadı, tuvaletini yaptığı yeri deterjanla temizleyince, alışkın olduğu koku gittiği için yapmış olabilir. Siz iyice gözlemleyin durumu. Değişen neydi yani? (Mama, kum, yeni gelen kedi vs vs)
Kedinizin suyla arası iyiymiş gerçi ama bazıları lavaboya tuvaletlerini yapmasını engellemek için lavabonun içini tıpayla kapatıp bir miktar suyla dolduruyormuş. Bir defa içine giren kedi suyu hissedince daha çıkmıyormuş.

Mariana
Mariana

11022

surekli kullandigim kum aslinda bir degisiklik olmadi oyle temizlik urunleri ile kabini yikamiyorum su ile yikasam balkonda kurumasi icin biraktigimda balkon camindan ayrilmiyor kabini yerine koyana kadar. ilk geldigi gunden beri kabina yapiyordu ilk defa boyle birsey yapti

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 632 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79853 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR