Arkadaşlar Acil Yardım

Mars
Mars

734 Puan

Mars hafif bi grip geçiriyo veterinerimiz tedavilik bi durum olmadığını söyledi ve son günlerde gayet iyi ama on dakika önce ipiyle oynarken farkettim ki burnu kanıyor yani hafif bi şey koyu renkli de değil ama çok endişelendim yani bu gün gayet hareketli ve normaldi sizce neden olabilir lütfen yardım edin :(

8 CEVAP

umut61
umut61

2877

Yemesi içmesi nasıl? Kediciği sıcak tutmaya çalışın. Kuşku içinde kalırsanız başka bir vererinere götürün lütfen. Kedinizin sağlığı için çok önemli. Ve gelişmeleride bizimle paylaşın.

umut61
umut61

2877

Korkmayın yemesi içmesi yerindeyse kedinizi sıcak ortamda tutmaya çalışın. İnternette araştırıpda ilginç karışımlar yapıp kedinize yedirmeyin. Kendi mamasından yedirin. Olurda yemekten ve sudan kesilirse evinizde enjektör bulundurun. Zorla ağzına su ve ıslatıp lapa yaptığınız mamasını enjekte edin. Enerjisi gitmesin. Zamanla düzelir.

gulsum
gulsum

550

Arada tavuk haslayip verin direncini artiriyor ben kesimi öyle iyilestirdim

gulsum
gulsum

550

Burnun kanamasi konusunda bir şey diyemem ama gribi ilerlememesi icin ona iyi bakın ilerleyince çok zor oluyor geçmiş olsun.

Mars
Mars

734

Çok çok teşekkürler ^^ yemesinde şükürler olsun bi problem yok daha iyi olacak

piko06
piko06

1843

sistem çalışıyorsa merak etmeyin. çizilmiştir, çarpmıştır. ufak tefek şeyler olur, bunlar normaldir. yeme içme yoksa, sürekli bir kenara çekiliyor veya kuytulara kaçıyorsa veya acı acı miyavlıyorsa anlarsınız zaten, veteriner zamanı gelmiş demektir.

Hayvist
Hayvist

5811

Kanamanın şekline dikkat edin. Sürekli gözlemleyin büyük bir sorunu gözünüzden kaçırmamak için. Geçmiş olsun..

Mars
Mars

734

Yemesi içmesi gayet iyi günlük bi yemek kaşığı kadar yoğurt yiyio profosyonel mama kullanıyoruz zaten o konuda bi sıkıntımız yok ve gayet hareketli burnunda mantarı vardı ama aşılarını felan yaptırdık ve geçeli de baya uzun süre oluyo yani ne yapmam konusunda çok endişeleniyorum burnunun içi de hafif kızarmış gibi yani çok endişeliyim

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1320 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79753 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR