Kedim Hiçbirşey Yemiyor

Hyryozgu
Hyryozgu

1051 Puan

9 aylık tekir oğlum yeni yeni balkondan karşı duvara atlayıp dışarı çıkıyor dün sabah ayağı topallıyordu sonra geçer gibi oldu akşam geldiğimde çok halsizdi topallıyordu mamasıda olduğu gibi duruyordu. Bugün öğlen veterinere götürdüm ayağına baktı güç var gayet sağlıklı röntgene gerek duymuyorum bu havalarda olur ağrısı sinir sıkışması vardır tedavisi Yok maalesef dedi . Ağzının altındada yara vardı düşmüş büyük ihtimal morluk var yara olmuş dedi. 10 saattir hayvan ağzına lokma sürmedi sürekli uyumak istiyor veterineri aradım telaş yapma gayet sağlıklı diyor ben kedimi tanımıyomuyum bu hayvan zıplar koşar oynardı yemek yemiyor tuvalete çıkmıyor kendine dokundurmuyor daha önce böyle bisey yasadınızmı yaşadıysanız yardımcı olurmusunuz?

8 CEVAP

edy
edy

3953

çenesini vurduğu için zorlanıyodur yaş mama alıp suyla karıştırıp iğnesiz enjektörle ağzının kenarından hafifçe sıkın bide kafasını vurmuşsa bence kafası için tomografi istenebilir hayvanlara yapıyolar mı bilmiyorum kusması olursa hemen bi veterinere götürün

miasugok
miasugok

12502

Nerede yaşıyorsunuz acaba başka bir veterinere götürme şansınız var mı

miasugok
miasugok

12502

Çok geçmiş olsun bu arada umarım veterineriniz haklıdır

miasugok
miasugok

12502

Çok geçmiş olsun bu arada umarım veterineriniz haklıdır

mehmetkaplan
mehmetkaplan

3357

benimde kedim geçenlerde penceden aşağı düşmüştü sanırım ya başka kediler yada çocuklar korkutmuş olmalı o zaman diliminde. hatta dişi kırılmıştı. 2-3 gün halsizdi yemek yemedi tuvaletini de yapmadı bana bile saldırıcak oldu ilgileneyim derken. ama sonra kendiliğinden düzeldi. çok endişelenmiştim geçti ama düzelir o da ağrısı vardır dokunma istediği gibi yapsın sevdiği mamayı ver öyle bırak uzaktan takip et kendi gelip sevdirir sana kendisini.

Canandisli
Canandisli

111691

bence kedinize ya dışarıda bakmalısınız ya da evde pencere balkon açmamalısınız çünkü siz onun 1 ya da 10 kat yukarıda bir yerde yaşamasını sağlıyorsunuz tamam ne güzel güvenilir bir yerde kediniz ama bunun üstüne pencere balkon açıp bir şey görüp ya da ayağı takılıp düşme riskini alıyorsunuz bence bu yanlış

zuhall
zuhall

10265

Ağzının acısından olabilir, korkmuş olabilir, tamamen farklı bir mikrop kapmış olabilir dışardan düşmesiyle ilgisizdir. benim kedim gastroenterit olmuştu mesela aynı şekilde iştahsızdı,hiçbişey yemiyordu. yememeyi geçtim koklamıyordu yanına bile yaklaşmıyordu.kısacası
su bile içmiyor,en sevdiği ödül mamasını yemiyorsa kesinlikle bir sorun vardır. yine de bikaç gün takip edebilirsiniz. ama yemek yemese bile su içmiyorsa su takviyesini yapın. bu şekilde sürekli devam ederse de başka bir veterinere götürün hem tetkik edilmesi hem de serum takılması gerekir.
ayrıca topallayan kediye veteriner nasıl röntgen çekmiyor anlamış değilim :/
güç kaybı sinir hasarına bağlı olan birşey, her kırık bunu yapmak zorunda değil. belki çatlak vs görülcek filmde en azından ağrı azaltmak için bazı ilaçlar vermesi gerekir.

SelinTuksal
SelinTuksal

118368

veteriner ihmalinden bir arkadaşın köpeği ölmüştü. ben sizin kedinizin başına da vet ihmalinin geldiğini düşünüyorum. başka bir vete de gidin mutlaka.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1922 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79822 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR