Scottish Fold Sahiplenmek İstiyorum Ne Yapmam Gerekir ?

sgsalman
sgsalman

174 Puan

Merhaba abilerim , ablalarım ve arkadslar , ben 1 yıldır kedi alma konusunda düşünüyordum ve çok kararsızdım. Scottish folduda yaklasık 6 aydır arastırıyorum ve bu kediye neden bilmiyorum aşırı kanım ısındı. Bu kediyi nasıl sahiplenebilirim acaba ? Pet shoplardan almak bana sacma geliyor ama bu türde değerli bir tür sanırsam. Evlatlık olarak verende çok az kişiye rastladım genelde satıyorlar galiba. Beni yanlış anlamayın satın almasına alırım ama sadece bu petshop sektörüne para gitmesini pek istemiyorum. Acaba ne yapabilirim ?


teşekkürler :)

6 CEVAP

ugurladyeces
ugurladyeces

2186

Bu kedilerin genetik sorunlardan dolayi kulaklarını kivrik oldugunu biliyorsunuz değilmi?yani kedinin baska engelli aslında genetik bozukluğu olan bu irki neden bu kadar seviyorlar anlamıyorum cikin sokaga gordugunuz ilk yavruyu alain yada veteriner e gidin bi yavru sahiplenmek istediginizi söyleyin onlarca yavru oluyor veteriner lerde irk takıntılı olmayın hepsi kedi!

umut61
umut61

2877

Petshop dan alınan kedilet tez zamanda telef oluyorlar yada size sürekli tedavi masrafı açıyorlar ben bunun bir kurbanıyım. Evinde yetiştirende bedavaya asla vermez. Petshoptanda pahalıya verirler. Alırsab her ne olursa olsun 3 aylık kedi al...

yorkshia_gsd
yorkshia_gsd

107096

Millet olarak bayılıyoruz genetik kusuru olan ırklara ! Yok kulağı düşük olsun , kuyruğu olmasın!
Kuyruğu kesilmiş kedi manx diye kakalamaya çalışan petshoplar da gördük. Sağlıklı bir kedi sahiplenmek varken neden genetiği sorunlu kedileri seçiyoruz !

Benim british shorthair cinsi bi yavrum var. Sabret sahiplendirme sayfalarinda bile irk kediler bulucaksin emin ol. Ben kac kere britisih shorthair cinsine denk geldim bedavaya sahiplendiriyorlar. Petshoplardan almayin.

ugurladyeces
ugurladyeces

2186

Ayrica safkan Scottish fold british le ciftlesen degil dik kulakli Scottish le ciftlesendir...!

tuba93
tuba93

4

scottish fold kediyi imkansız ücretsiz veren bulamazsın. ben aylardır aradım ama bulamadım en sonunda paraya kıyıp aldım :) cins oldukları için herkes maalesef parayla veriyor :( ve kesinlikle petshoplardan alma ben neler gördüm gözlerimle güven olmuyor..

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 3453 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78219 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR