Kedi Kumu

eccakir
eccakir

3113 Puan

Kedim yaklaşık 2.5 aylık dişi. Quik kedi kumu kullanıyorum ama daha iyisi ile değiştirmek istiyorum. Kumu değiştirirsem kedim tuvalet sorunu yaşar mı ? Sizce van cat quikten daha mı iyidir yoksa eşit midir ?

15 CEVAP

eltarcin
eltarcin

116201

-Kumu değiştirirseniz sorun yaşamayacaktır :)
-Van cat Quik 'ten daha iyidir
-Bütçeniz uygunsa Ever Clean kullanabilirsiniz.(En iyi markanın o olduğunu duydum)
-Pro Line ı da tavsiye ederim.
-Ama ben sani cat kullanıyorum,memnunum.
Not: kumunuzun topaklaşan ve bentonit olmasına dikkat edin derim :)

Lactantius
Lactantius

2383

2 aylık kedimin kumunu iki gün çnce değiştirdim, hiçbir sorun yaşamadık. Sanicat active less track gerçekten çok başarılı bir kum :)

sebii
sebii

4713

Ben **********’dan bentomit kum kullanıyorum gayet memnunum

Andrea
Andrea

2406

Ben 3 kez kumunu değiştirdim. Hic birinde de problem yasamadi. Degistigini farketmeden normal tuvalet hayatina devam etti. Koku değişikliğinden dolayi bir sorun da yasanmaz. Lakin benim tecrubem o ki kokusuz kumlar kokulu kumlardan daha iyi koku hapsediyor.

Vancat cam kokulu,sanicat active,ever clean less trail

Problem olmayacaktir degistirdigjnizde.

Heiter
Heiter

115202

Çam pelet veya kağıt gibi, kuma benzemeyen yapılı ürünlere alışmada sıkıntı çekiyor kediler. Onun dışında sıkıntı yok ;)

eccakir
eccakir

3113

Teşekkür ederim andrea.

Anonymus827062
Anonymus827062

11754

Quik i bende kullandım üstelik uzun zaman. Bir kumda memnun olmadığım nokta evin her tarafına kum taşınıyor olması, wc sonrası kumun dağılıyor olması. Ve biraz da koku. Bu uç unsur bu kumda söz konusu. Bu konuda titiz olduğum için. Artık pahalı olmasına karşın EVER CLEİN LEST TRAİL patilere yapismayan iz bırakmayan mukemmel sertlikte topaklasma sağlayan (topaklar dağılmıyor) müthiş ve güçlü bir parfume sahip her yerde kumdan gelen parfüm hissediliyor. Ve evin içerisine dağılan kum taneleri yok! Uzun tüylü ve yavru kediler için olan türü kullanıyorum cok ta memnunum ikinci kutuyu kullanıyorum. Mama konusunda kimseye tavsiye de bulunmam herkes istediğini kullanır. Ancak bu kum kesinlikle tercih edilmeli! Evet kötü yani pahalı oluşu:( ne yapalım hijyen açısından bunu görmezden geliyorum

kedisahibi
kedisahibi

1169

quik vancatten daha iyi denedim ve vancat iğrenç topaklanması berbat çok çok fazla tozu var ama quik denemiştim onda biraz toz vardı ikiside rezil kumlar sanicat ever clean ya da ********* her zaman tercihim

sinemekinci
sinemekinci

1896

bende ouık bentonit kedi kumu kullanıyordum denildiği gibi kum her yere dağılıyor ve nekadar topaklaşırsa topaklaşsın kürekle alırken parçalanıyordu.. cattrey ismail usta armokıtty kedi kumunu önermişti sosyal medya hesapları üzerinden ouık ile hemen hemen aynı fiyata sahip şuan ondan daha çok memnunum.. kedi kumu bentonitten krıstale geçseniz belki sıkıntı olur ama bentonit kedi kumları arasında sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum...

ilkmssmz
ilkmssmz

2418

Vancat çam kokulu kullanıyorduk ama tozutması ve her yere dağılması bizi bitirdi pes edip ever clean aldık bugün.

eccakir
eccakir

3113

Eltarcin suan da kullandığım kumda bentonit ve topaklaşıyor. Tavsiyeleriniz icin teşekkür ederim. Koku değişikliğinden dolayı bir sorun olur mu acaba benim tereddüt ettigim asıl konu bu.

Anonymus827062
Anonymus827062

11754

Kum konusunda hiçbir kedi yabancılık çekmez! Yeter ki kum görsün önünde;)

kedianasi
kedianasi

3657

sanicat active kullanıyodum o çok dağlmaya başladı less trackle farkı nedir bide hangi siteden aldnız ?

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1191 Görüntüleme
  • 15 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80183 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR