İçeriği Sağlıklı Kedi Maması Önerisi Ve Taşıma Çantası?

merve2990
merve2990

546 Puan

Öncelikle 12 aylıktan küçük yavru için en içeriği ********** hangisidir size göre? ayrıca fotoğrafta gördüğünüz tip çantalardan kullandınız mı? almayı düşünüyorum hemde ev niyetine kullanırım diye ne dersiniz bana sanki delikleri küçük göründü kullananlar varsa yazabilirmi teşekkürler


17 CEVAP

Elvang35
Elvang35

3154

Profine Kitten mamayı tavsiye ederim kedim yavruyken bu mama kullandım çok iyi geldi tüylerine herşeyine veterinerim özellikle önermişti.

eltarcin
eltarcin

116201

İnsinct,Orijen,Acana.Fotoğrafını attığınız taşıma kabını bir süre kullandım ama bizim evimizde karton yiyen bir canavar olduğu için bize fazla dayanmadı.Maşallah aylık taşıma kabı yeniliyoruz :D Ama öneririm güzel bir taşıma kabı.Kullanışlı.
Not:RC,Pro Plan önermem KESİNLİKLE ALMAYIN.

zeynepgurgen
zeynepgurgen

114431

Bu taşıma çantasının şeffaf olanını kullanıyoruz. Hem göz önünde olduğu için içimiz rahat oluyor, hem de kendisi dışarıyı izleyebildiği için kapalı kutulara oranla daha sakin kalıyor. Bulabilirseniz şeffaf olanını öneririm. :)

eltarcin
eltarcin

116201

Evet kapalı olunca panik yapıyor.Bir ara bunun şeffafını kullanmıştık,rahat etmiştik.Ama aylık yenilediğimiz için bütçe yetmiyor :D

zeynepgurgen
zeynepgurgen

114431

Neden aylık yeniliyorsunuz?

eltarcin
eltarcin

116201

Önceki cevaptada belirttiğim gibi evde kartondan tutun halılara kadar yiyen bir canavar var :D E normal olarak taşıma kabı da dayanmıyor :)
Ayrıyeten yatak almadığımız için onu yatak olarak kullandırıyoruz ama taşıma kabı taşıma kabı olalı böyle işkence görmedi :D

zeynepgurgen
zeynepgurgen

114431

Önceki cevabınızı görmemişim kusura bakmayın. :) Fermuarlı kısımdaki kartondan bahsediyorsunuz sanırım. Ben o kartonu çıkarıp yerine bir parça polar koydum. Sıkıntı sadece o kartonsa bunu deneyebilirsiniz. :))

ursaminor
ursaminor

116511

Bizim çanta bundan:
https://www.*************.com/Content/_userfiles/images/10000/Org/JPM009767_42697.jpg
Ön tarafı şeffaf olduğundan dışarıda her yeri seyrediyor.
Üstten açılabildiğinden veterinerde içinden bile çıkarmadan bütün aşı tırnak vs. işlemleri halledilmiş oluyor.
Tavsiye ederim.


Orijenin kalitesine lafım olmaz ama bir orijen cat&kitten mağduru olarak da dikkat etmenizi tavsiye ederim. Çok yavruyken orijen ağır gelip yoğun kaşıntı (kendisini yolup yara edecek kadar) ve nihayetinde de alerji yapabiliyor. En azından bizde böyle oldu.

Orijen,acana,nd tahilsiz,nd dusuk tahilli,brit care,farmina matisse,golosi,prochoice,bonocibo

Sanabellede olabilir.

DogaM
DogaM

1045

Çok iyi bir taşıma çantası tavsiye ederim. Mamalardan Orijen, Acana, Nd, Instinct, Brit care.

themia
themia

967

ProPlan, Royal Canin, N&D, Orijen, Brit Care, Sanabelle, Acana, Hills markalarını önerebilirim.

Mischka
Mischka

116595

Bu çantanın iki yanı seffaf olanını ilk kullanıșımızda arkadașımın minik köpeği ve Mischka ile cafeye gittik. Normalde hiç anlașamadıği köpeğe bile tepki göstermedi bizimki. Insanlardan çok korkar alișması için ürünü özellikle aldım ya korkacak ya da alıșacaktı, neyseki güzel tepki verdi, olağan üstü sakindi. Normalde plastik tașıma kabımızla çıkıyorduk, yalnızca veterinere giderken, ve daha kapıdan çıkar çıkmaz bir köșeye sinip titriyor ve ağlıyordu yavrum. Böyle daha iyi oldu hem beni, hem ben onu, hem de o etrafı rahatlıkla görebiliyor. Daha az paniğe kapılıyor.

simge356
simge356

986

kesinlikle ProPlan

Dygkyc
Dygkyc

240

Pro plan ve royal canin neden iyi değil? Ne tavsiye edersiniz?

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 3102 Görüntüleme
  • 17 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 77421 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR