Kedimin Canımı Sıkılıyor :/

efruzg
efruzg

114397 Puan

Kedim 7aylık. Gündüzleri evde yanlız akşam geldiğim zaman pek vakit ayıramıyorum yorgunluktan biraz oynatıyorum o kadar .
dış kapı açıldığı zaman dışarı kaçıyor direk yukarı kata gidiyor dolanıyor (orası boş) dün en alt kata kadar inmiş farkettim ve hemen getirdim:( Balkon kapısında miyavlamalar açıyorum bu sefer hemen mermere çıkıp etrafı seyrediyor . Tasma alıp dışarı çıkarmak istiyorum fakat hem hava yağmurlu soguk hemde çok ürkek kesin kaçırırım:( ne yapabilirim bilmiyorum:( kedisini gezdiren var mı? Hangi tasmayı kullanıyorsunuz uygun fiyatlı tasma önerilerinizi ve deneyimlerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim...


10 CEVAP

emreovec
emreovec

12921

İkinci kedi almayın. Onunla ilgilenin. Zaten büyüdüğünde istekleri de azalacak.

Friolero
Friolero

12756

Biz kısırlaştırdıktan sonra sizin saydığınız şeylerin hepsini bıraktı bizimki.

eltarcin
eltarcin

116201

Kısırlaştırmadan önce bunları yapıyordu,evet:) (bu arada erkek ) Daha sonra kesti.Ben kış ve sonbahar hariç (yağmurlu ve soğuk günlerde) Ilık ve sıcak günlerde çıkarıyorum (ayda 3-4 kez bazen 5 e çıkıyor) hiç sorun yaşamadık.Biz önceden normal ipli tasmalardan takıyorduk sonra bir kere çıkarınca derhal vücudu saran kumaş tasmaya geçtik.(Trixi )
https://www.petlebi.com/kedi-urunleri/trixie-kedi-gogus-tasma-seti-24-42cm-kirmizi.html
Bunu kullanıyoruz.Gayet rahat varlığını bile hissetmiyor.Bizmkisi artık hiç sorun çıkartmıyor.Bazılarının ki ler hep dışarıya kaçıyormuş (alıştığı için dışarıya ) Bizmkinde öyle bir sorun olmadı ama sizinkinde olur mu bilmem.Ama kısırlaştırmadıysanız derhal kısırlaştırın.Kısırlaştırdıktan sonra daha az sorun çıkıyor.
Not:Biraz uzun olmuş olabilir :)

kedi tasması kullanan varmı başlığına bakmanızı tavsiye ederim aratıp. orada benim de başkalarının da deneyimleri yaıyor uzun uzun.

kedisahibi
kedisahibi

1169

yanına bir arkadaş alın dişiyse erkek erkekse dişi alın

Ben tasmaya hic guvenmiyorum cunku kaciyorlar.bos park var mi evinizin yakininda oralarda gezdirin normal tasma almayin bence fileliler var vucudu sariyor ondan daha zor kurtulur diye dusunuyorum ama yinede belli olmaz.evde baska kedi pek onermem ama bir deneseniz belki problem yalniz kalmasidir.

Anonymus827062
Anonymus827062

11754

Kediniz yedi aylık kizginliga girmiş hormonal belirtiler. Durduk yere kapıyı aç diye miyavlamaz kediler. Kapının açılmasını her fırsatta kolluyor ise ergenlige giriş yapmış gözün aydın:)

zeynemila
zeynemila

2985

benim kedim kız daha 6 aylık. kısır değil vede düşünmüyorum. bende eltarcin ile aynı tamayı kullanıyorum . çok memnunum. hiç kaçma yaşamadık desem yalan olur ancak hemen geldi . ancak kedilerin karakterleri aynı olmuyor

efruzg
efruzg

114397

İkinci kedi kesinlikle düşünmüyorum :/ .. yakınımızda yeni bir büyük park yapıldı aslında bende tasmaya güvenemedim o yüzden almadım hemen

efruzg
efruzg

114397

Herkese çok teşekkür ederim ama kızgınlık için olduğunu düşünmüyorum. Çünkü hep merak biryerlrri kesfetme amaçlı :/ çok hareketli hep böyle bir kediydi büyüdükçe artmaya başladı .. tasma olayına vücudu saran tasma alabileceğim zaman deneyeceğim öbür türlü kesinlikle kacacaktır cokta ürkek hiç sokak görmedi herşeyden korkuyor:)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 902 Görüntüleme
  • 10 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80120 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR