Bonacibo Mama Nasıldır?

ciremcakir
ciremcakir

2670 Puan

Kedim 2.5 aylık ona bonacibo yavru kedi maması almayı düşünüyorum aranızda kullanan var mı? (Kedimi sadece kuru mamayla beslemiyorum evde ona özel mamalarda yapıyorum)

11 CEVAP

eccakir
eccakir

3113

Sokak kedilerini neden ayrıştırdığınızı anlamıyorum. Mama ile ilgili okuduğum neredeyse tüm yorumlar bu yönde o markayı sokak kedilerine veriyoruz bu markayı kendi kedimize veriyoruz. Sokak kedisine yedirilebiliyorsa benim kedimede yedirilebilir pekala. Sokak kedisine ucuz mama ev kedisine pahalı mama. Sizlerin önerdigi o markaları alamayan bir çok kedi sahibi var kedileri değersiz mi oluyor yani ?

Friolero
Friolero

12756

Çünkü sokakta çok fazla kedi var ve gücümüz buna yetiyor. Ben de isterdim sokaktaki canları da orijenle beslemek ama olmuyor.

goknur
goknur

18247

Ben 3 aydir onu kullaniyorum kedime gayet saglikli sorunsuz. Agiz kokusu yok diskisida kokmuyor tuyleri parlak ve cok yumusak ve en onemlisi cok az dokuluyor. Yas mamalarinida kullaniyorum.

eltarcin
eltarcin

116201

Böyle bir yorumun geleceğini düşünmüştüm.Friolero'ya katılıyorum.En uygun marka Bonacibo,Mito,ProLine,Pro Choice olabiliyor.Sokakta çok fazla kedi var ve ayrıca o mamayı buldu mu köpeklerde yiyor ve onlar fazla yiyor.Sokaktaki kedileri orijen ile acana ile insinct ile beslemeyi bende çok isterim.Ama maalesef gücüm yetmiyor.Sizin gücünüz yetiyorsa besleyin tabii ama haftalık 4-5 kg mamayı bile zor kaldırırken bu biraz zor benim için.

Uzun sureli kullanim problem olusturabilir cunku problem yasayanlar olmus internette arastirirsaniz.ama fiyat performans acisindan fena degil.o fiyatabiraz daha yakin olan prochoice ve golosiye bakmanizi oneririm.

DogaM
DogaM

1045

İçerik-fiyat bakımından fena değil. Nd düşük tahıllı alabilirseniz onu öneririm.

eltarcin
eltarcin

116201

Daha çok sokak kedilerine öneririm.Daha kaliteli bir şeyler almanızı önerim.Örn; N&D,İnsinct,Orijen,Acana olabilir.

zeynemila
zeynemila

2985

bonacibo fiyat performans acısından cok iyi reflexde tercih edebilirsiniz

408ghost
408ghost

1035

Sokakta kendi oturdugumuz sokakta bile onlarca kedi var.Ve bu kediler copten bile yemek yiyolar.Onlarca kediye nd,orijen yada acana alip doyurabilcek butceniz varsa alabilirsiniz.Bizim okadar butcemiz yok bu yuzden ucuz mamalar aliyoruz.Ayrica ucuz mamalar kedileri zehirlemiyo copten yemek yemelerinden bin kat daha iyidir.Sokak kedilerini niye ayristiriyosunuz diye bi soru sormanizda ben art niyet ararim.Elimizden bu geldigi icin boyle ucuz mamalar alabiliyoruz.Umarim bu cevap sizin icin aydinlatici olmustur

eccakir
eccakir

3113

Ben sokak kedilerine pahalı mama alın demedim neden özellikle belirtiyorsunuz bunu anlamıyorum. Bir tek sizin icin söylemiyorum bunu bir çok yerde okudum. Sokakta yaşayan hayvanlara zaten verilen suyun bile büyük önemi var bütçe ayırıp onlara bakmanızda takdir edilesi. Ve ne gibi bir art niyet arayabilirsiniz 408ghost dikkatimi çeken bir konuya değindim eltarcindan da cevabımı aldım tesekkür ederim. Eltarcin o mamaları almaya benim gücümde yetmiyor kendi kedime de alamıyorum öğrenci halimle o yüzden sokak kedilerinin yediği mamayla beslenecek neyse ki sadece kuru mama yemiyor böylelikle zehirlenme riskide azalıyor. Eleştiri bile yapmaya hakkımız yok malesef hemen art niyetler falan ben bunu yazan kişinin art niyetli olduğunu düsünüyorum iyi geceler.

keremcavuss
keremcavuss

2610

kendi mamanıza ne katıyorsunuz tavuksa beğenir

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1188 Görüntüleme
  • 11 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80202 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR