Kedim Sadece Kuru Mama Yiyor..

aybike
aybike

2618 Puan

Arkadaslar 16 aylik bir kizim var resmini petlerimde gorebilirsiniz.sokakta yeni dogmus olarak buldum.yaklasik 1 ay sutle sonra sutlu kurumamayla sonrada kurumamayla beslemeye devam ettim..arada balik tavuk peynir et yumurta veriyordum tabi.cok buyuk istahla olmasada yiyordu.ama yasina girdikten sonra yani yaklasik 5 aydir kuru mamadan baska hicbirsey yemiyor..arada islak mama aliyorum onuda seciyor.hepsini yemiyor.saglik olarak genel durumunda bir sıkınti yok ama neden boyle olmus olabilir.bir fikri olan var mi ?

9 CEVAP

umut61
umut61

2877

Benim Badem de aynı şekilde mama seçiyor sadece kuru mama yiyor. Yaş mama yediği zamanda hemen çıkarıyor. Her kedi farklı yapıya sahip Aybike hanım. Bırakın böyle devam etsin.

damladamal
damladamal

1942

benim kedimde öyle ama bence bir sorun olduğunu sanmıyorum bırakın istediği mamayı yesin

yorkshia_gsd
yorkshia_gsd

107096

ara sıra çiğ kuşbaşı dana vermeyi deneyin hem takviye olur hem de yerse çok güzel bir ödül maması

pacmansoy
pacmansoy

560

Aynen benimki de öyle, sucuk sosis gibi genelde kedilerin bayıldığı hiçbir şeyi yemiyor, balık dahil.

yorkshia_gsd
yorkshia_gsd

107096

ara sıra çiğ kuşbaşı dana vermeyi deneyin hem takviye olur hem de yerse çok güzel bir ödül maması

aybike
aybike

2618

Herseyi veriyorum denedim ama yemiyor.

Luigi
Luigi

336

Valla benimki her şeyi yiyor bu da ayrı bir sorun :) sadece kuru mama yemesi bir problem midir bilemem ancak belki verdiğiniz yaş mamanın çeşitlerini değiştirip deneyebilirsiniz ton balıklı, tavuklu vs vs...

MINNOSUM
MINNOSUM

250

benim kedim de sadece yaş mama yiyor başka hiç bir şeye alıştıramadım et balık yemez mi bir kedi şaşırıyorum ciğer bile verdim yemedi kediler maalesefki yemek seçiyorlar yapabileceğimiz bir şey yok her markanın yaş mamasınıda yemeyiz illaki wiskas

umut61
umut61

2877

Büyük kedim badem kuru mamadan başka ağzına hiç birşey sürmüyordu, biraz mamasını azalttım farklı alternatiflere yönelmesi için azda olsa yemeye başladı. Küçük kedim fındık ise tam bir açgözlü, bir kedinin bu kadar doyumsuz olabildiğini bana gösteren tek varlık. Her şeyi yiyor aklınıza ne gelirse gelsin karnı tok bile olsa tadına bakar. Yangından mal kaçırır gibi yiyor, bu yüzdende sürekli gazı var :) bizi zehirliyor. Evde yemeği bile ondan gizli yiyoruz.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 5340 Görüntüleme
  • 9 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78354 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR