Kedımın Psıkolojısı Bozulmus Olabılır Mı ?

Fatmacakiir
Fatmacakiir

2197 Puan

Arkadaslar merhaba. Kedim 5 aylik olmak uzere erkek. Normalde cok oyuncu bir kedi ancak bu siralar surekli uyuyor uyaninca da tiz bir sesle bana bakarak surekli miyavliyor ama miyavlarken de mutluymus gibi mirr liyor. Normalde boyle yapmazdi uyaninca oyun oynardi direkt. Ama suan harekrtli hicbir seye odaklanamiyor baslarda mirr ladigi icin mutlu sanmistim ama yaklasik 1 aydir boyle yapiyor kizginliga girdigini dusunmuyorum cunku koku birakmiyor veya baska bir sey yapmiyor sadece cok keyifsiz gorunuyor. Ailem kediyi pek istemedigi icin tum masraflarini ben karsiliyorum ve ogrenciyim. zevk alacagi kedi oyuncaklari alamiyorum sadece kucuk toplar ve posetlerle oynuyor ama mama konusunda kaliteli marka kullaniyorum royal canin kitten aliyorum kumu da ayni sekilde. Sizce bu yuzden mutsuz olmus veya psikolojik bir sorunu olabilir mi ? Tesekkur ederim simdiden.

12 CEVAP

SelinTuksal
SelinTuksal

118368

ben de rc yemek zorunda olan bi kedi olsam bende mutsuz olurdum... kızgınlığa girmiş olablir

Anonymus827062
Anonymus827062

11754

Her erkek kedi koku bırakmıyor. Benim kedim bırakmaz ilk kizginliga yedi aylıkken girdi su an 14 aylık. Hala koku bırakma huyu yoktur. Dişi kedi de genelde kızgınlık durumunda istahsizlik isteksizlik durumlari olur erkek kedi de böyle bir duruma rastlamadım ben. Hasta olmasın dikkat edin özellikle ateşi olup olmadığına

Nzlcnpmk
Nzlcnpmk

216

Bence sadece büyüyüp,gelişiyor.Benim kedim de geldiğinde iki aylıktı,ilk başlarda çok yaramaz ve oyuncuydu sonra zaman geçtikçe sakinleşmeye başladı.Miyavama ise size seslenme ve iletişim kurma belirtiis bence:)

YasaYasa
YasaYasa

8946

Bazi erkek kediler koku bırakmaz kızana girince

Fatmacakiir
Fatmacakiir

2197

Yani kizana girmis olabilir mi diyorsunuz daha kucuk geliyor bana aslinda

emreovec
emreovec

12921

Kediniz büyüyor. Benim kedim 2.5 aylıkken geldi. İlk zamanlar sizin kediniz gibi hemen oyun oynamak ister elimize kolumuza saldırırdı ama şimdi durağan. Ben büyüdüğünü düşünüyorum.

Fatmacakiir
Fatmacakiir

2197

Benim gozume hala kucuk gorundugu icin inanmak istemiyorum

Anonymus827062
Anonymus827062

11754

Erkek kediler de öyle dişi de olduğu gibi bir dönem oluşmuyor. Kızgınlık genellikle disiye özel bir durum. Erkek çiftleşme bakımından hazırdır her zaman.

Fatmacakiir
Fatmacakiir

2197

Mamasi konusunda henuz bir problem yasamadim selin hanim severek istahla yiyor degistirmek istedigimde dahi yeni mamasini yemedi. Tesekkur ediyorum ilginiz icin

Fatmacakiir
Fatmacakiir

2197

Tesekkuler yardimlariniz icin

Elfffff
Elfffff

5341

Benim kedim dd aynısını yapıyordu.Yalnızlıktan olabilir başka kedi yoksa:( ben ikinci bir bebek aldım şu an iyiyiz

Fatmacakiir
Fatmacakiir

2197

Sanirim bir kedi daha alamam :(

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 860 Görüntüleme
  • 12 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79853 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR