Köpeğimi Başka Bir Köpek Isırdı

kemall
kemall

1919 Puan

Arkadaşlar yürüyüş yaparken sahil etrafında sokak köpeklerine mama verdiğim yerler var her zaman astrom ile dışarı çıktığımızda buralara mama bırakırım fakat ilk kez anlamadığım biçimde köpeğimle sahilde mama bıraktığım yerde ki köpeklerden biri birbirine girdi. daha önce hiç böyle bir olay yaşanmadı hemen araya girdim ama birbirlerini ısırmalarına engel olamadım.
Köpeğimi ve beslediğim köpeği kontrol ettim 2'sinde de herhangi bir yaralanma yok ancak tedbir amaçlı veterinere gittik yine de, herhangi bir yaralanma olmadığına emin olduktan sonra eve geldik ancak eve geldiğimizden beri astrom dili dışarıda derin derin nefesler alıyor. sanırım korkudan veya şok içinde onu sakinleştirmek için ne yapabilirim kendi haline mi bırakayım bir süre sonra daha iyi olur mu?

4 CEVAP

metindr
metindr

256

olayın sebebi bence diğer köpeğin mamayı sahiplenme çabası. geçmiş olsun

eren
eren

2288

geçmiş olsun, merak etmeyin birazdan sakinleşir yarına hiç bir şeyi kalmaz ama bundan sonra diğer köpeklerden korkmaması için ona cesaret verin beraber mama vermeye devam. mama verirken bu olayın olması bence bir kıskançlık veya mamayı sahiplenme durumu olabilir.

izzy
izzy

11296

Çok geçmiş olsun son durumu nedir

kemall
kemall

1919

Teşekküler, sabah neşesi yerindeydi bir sıkıntı olmadı, akşam bakalım aynı yerlere doğru yürüyeceğiz o zaman tepkisini ben de merak ediyorum

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 5061 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79876 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR