Kedim İlk Kez Kustu

Marlo
Marlo

2584 Puan

Kedim için proplan mama kullanıyordum yeni n d tavuklu narlıya geçtik sorun olmadı onuda yiyiyor bugün ilk kez kustu acaba mamadanmı??bugün süttevermiştim sütten olabilirmi??

6 CEVAP

dollfacepersian
dollfacepersian

132611

Mamayi yemesi için değil sindirim sisteminin yeni mamaya alışması için yavaş yavaş ilk az miktarda yeni mama ve eski mama sonraki günlerde yeni mama miktarını yavaş yavaş artırıp eskiyi azaltarak 1 hafta boyunca bu şekilde vermeniz gerekiyordu sorun çıkmaması için.
İnek sütü ise Kediler doğuştan laktozu sindiremediği için ishal ve kusmaya sebebiyle verebilir. Sulandırarak olsa da lütfen inek sütü vermeyin. Bunun yerine yavru kedi süt tozu verebilirsiniz.Hem yavru kedinize takviye olur hem de rahatsızlık vermeden süt içmiş olur.
Bence ikisini de kusmasına sebebiyet vermiş olabilir. Sanki mamadan olmuş olması daha yüksek mama taneleri kustuğu için. Bence 1 hafta boyunca dediğim şekilde vermeyi deneyip tekrarlayıp tekrarlamaya ağına bakarsanız iyi olur. Umarım sorun çözülür, geçmiş olsun

dollfacepersian
dollfacepersian

132611

Mamaya kademeli olarak karıştırarak mi geçtiniz? Süt derken inek sütünden mi yoksa kedi süt tozundan mı bahsediyorsunuz acaba?

aleyn
aleyn

113859

bir de ne kustu normal kusma mı, tüy yumakları mı?

Marlo
Marlo

2584

Bir kez karıştırdım sonrasında yediğini görünce karıstırmadım inek sütü verdim biraz suyla karıştırıp salyalı mama taneli bi kusma

Marlo
Marlo

2584

Çok teşekkür ederim tavsiyelerinize uyucam

dollfacepersian
dollfacepersian

132611

Rica ederim,kusura bakmayın görmeden telefon düzeltmesi yüzünden yazım hataları yapmışım. Anlaşılır olmuş neyseki. Evladıniz ile uzun sağlıklı mutlu bir ömür dilerim size:)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 673 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 77395 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR