Mama Değişikliği Yapmak İstiyorum Önerebileceğiniz Markalar?

ecetuqce
ecetuqce

973 Puan

Oğluşum subatın 4'n de 6 aylık olacak şuan ki kullandığım mamayı değiştirmek istiyorum önerebileceğiniz güzel içerikli ve münkünse yavru kedi mamaları var mı? Aldult mamalara 1 yaşında geçmek istiyorum. 1 yaşına kadar yavru maması ile besleyin demişti veterinerim ve bir çok okudugum forum ve paneller de bu yazıyor şimdiden cevap veren herkese teşekkür ederim.


6 CEVAP

Merloli
Merloli

113418

Çok güzel bir kediniz var gerçekten :) önereceğim mama markaları N&D, Acana daha uygun fiyatlı ise go! yavru kedi mamasını önerebilirim.

aleyn
aleyn

113859

nd nin düşük tahıllılarından bakabilirsiniz ya da applaws ve naturea da güzel. tavuklu olmamasına dikkat edin kedilerde hassasiyet olabiliyor..

ecetuqce
ecetuqce

973

Nd düşük tahıllı yavru maması narlı ve tavuklu var sadece diğer bi şeçenegini göremedim varsa bildiginiz önerinizi alabilirim :)

ecetuqce
ecetuqce

973

Teşekkür ederim :) fiyata pek takılmıyorum ama protein yüksek olanlar da zararlı diye duydugum için baya bi ince eleyip sık dokur oldum :) n&d acana araştırıyorum

aleyn
aleyn

113859

nd gibi markalarda içerikleri yeterli oldugundan yavrularda normal mamaların da kullanılabildiğini okumuştum burda , zaten 6 aylık olmuş çok küçük değil.. ama içiniz rahat etmezse natureanın somonlusuna bakabilirsiniz bi.. malesef kısır ve yavru kedi mamalarında nedense tavuksuz seçenek bulmak çok zor.. ben de kedim kısırlaştırılmış oldugu halde kısır kedi maması kullanamıyorum tavuksuz seçenek yoklugundan..

ecetuqce
ecetuqce

973

1 yaşına kadar yavru maması ile beslemek istedigimi belirtmiştim panel ve forumların cogunu bende okuyorum 6 ay cok küçük degil ama yine de küçük :) natureanı da araştıracam teşekkürler.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 631 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79784 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR