Amerikan Cocker Hk.

DenizzzzY
DenizzzzY

1092 Puan

Herkese merhaba. Terrier köpeğime arkadaş olsun diye bir Amerikan cocker sahiplendirme ilanına başvurdum. Daha önce cocker besleme tecrübem olmadı. Bu köpeklerin tabiatı, beslemenin güç yanları nelerdir? Cocker sahipleri apartmanda beslemeyi tavsiye ederler mi?

9 CEVAP

SelinTuksal
SelinTuksal

118368

Enerjisi yüksek bir köpek. Evde rahat durmazsa komşuların dırdırlarına maruz kalırsınız ki köpeğe de yazık. Cocker ın kesinlikle bahçede beslenmesi gereken bir ırk olduğunu düşünüyorum.

SelinTuksal
SelinTuksal

118368

Cocker enerjisi bol olan bir köpek, eğer henüz sahiplenmediyseniz bence başka bir cins sahiplenin.

Feronia
Feronia

117611

Ben cocker baktım, hem de bahçeli evde. O zaman bile gerçekten zor oldu. Kesinlikle apartmanda bakılacak bir köpek değil, aşırı hareketli. Ama çok akıllı ve kolay öğreniyor. :)

DenizzzzY
DenizzzzY

1092

Evet akıllı ve sevimliler gerçekten :) Yine de o kadar enerjik bir köpeği eve mahkum etmek doğru gelmedi ve vazgeçtim :)

DenizzzzY
DenizzzzY

1092

Öyle mi diyorsunuz Selin Hanım :( Apartmanımızda havlayan çok köpek oluyor, komşularımız o konuda anlayışlı neyse ki. Ben sadece hayvanın rahatlığından endişeliyim

SimbaMia
SimbaMia

2489

Spaniel Coocer köpeğim vardı. Tuvalet terbiyesi 1buçuk yaşına kadar olmadı. Günde 5kere çıkartıyorduk. Dışarda yapıyor ve eve gelince yine yapıyordu. Hiç vazgeçmedi.

DenizzzzY
DenizzzzY

1092

Gerçekten zormuş öyleyse evde bakması. Ben de vazgeçtim sahiplenmekten. Daha uygun ırklara bakacağım, teşekkür ederim :)

Aman aman asla almayın 1 yıllık bir cocker sahibi olarak söylüyorum verdik sonra enerjisi çok olunca çünkü hayvan rahat edemiyorum küçük ırk alin

DenizzzzY
DenizzzzY

1092

Yok yok almadık merak etmeyin :) Dediğiniz gibi bahçeye ihtiyacı var cockerların

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 859 Görüntüleme
  • 9 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80120 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR