Lütfen Bakarmisiniz

akitalove
akitalove

19709 Puan

Konuya nereden giricem bilmiyorum benim kızımla bir takım sorunlarim var aslında benim icin sorun degil ama sanirım ki ailemin sorunu olabilir mesela benim kızım yemek yerken sofrada basımızda bekler ve yalanır biz yerken kardeslerim veya dedem alttan alttan veriyo bazen sonra ne biliyim tuvalet sıkıntısı ben sabah ve akşam cikartiyorum.ama bazen balkona yapyor cisini ve kankasini filan haliyle ben topluyorum zaten şikayetcide degilim naturalis den aldigim.vitaminleri kullaniyorum haftada 2 veya 3 defa herneyse başlıyorum. Bugun bir bayanla konustum eğitim konusunda bana şok tasma önerdi bildigimiz sok tasması bide tarif etti acısı eline toplu igne batar ya onun gibi dedi bana o ara tabi kızım suratima suratima bakiyo bunu ona yapamazdım tabikide ama kadina da ters bisey soylemek.istemedim birde suyu her zsman verme dedi hep önünde durmasin dedi yemek verirken yaninda ver dedi icmezse de yemezsede kaldır dedi. Aksam ver yemegini suyunu dedi. Neyse bunuda gectim hangi mamayi kullaniyorsun dedi acana kullaniyorum dedim kilosu ne kadar dedi 89.90 tl dedim oda dediki pahali diye kaliteli bi mama degilki o dedi ayrica dedi köpeginin tüylerini öyle kıtık yapan o mama dedi ben dedi migrostan joker marka mama aliyorum oglumun tuyleri ipek gibi dedi 15 kilosunu 70 tl ye aliyormuş yaş mama verme cok zararli dedi vitamin de verme köpegin egzotik hayvan gibi olmus zaten dedi kac kilo diye sormustu 7 kilo diyince benim dilimde boyle birsey demek istedi buyutmussun vitaminle kopegini dedi ne alaka ben hic bilmiyorum tabi. Yas mamayla kuru mamayi karistirark veriyorum dedim (100 gr kuru + 50 gr yaş , 2 öğun ) yas mamayla karistirma cok zararli kuru ver dedi hafta ici veya hafta sonu meyve ver dedi. Oysaki ben sadece egitim konusunda ve tuvalet egitimi konusunda mantikli birseyler söylicek sanmiştim fakat agzindan boyle seyler cikti kadinin. Aslında daha fazla birsey soyledi ama burda suan ne cumlelere ne kelimelere sığdırabiliyorum bu bir hayvanseverlikmi merak ediyorum açikcası

5 CEVAP

zeynepgurgen
zeynepgurgen

114431

Size naçizane verebileceğim tek tavsiye o hanımefendiyle -hanımefendi demekte ne kadar zorlansam da- bir daha muhatap dahi olmayınız.

ursaminor
ursaminor

116511

Kadına ters bir şey söylemenize gerek yok ki. Bazı insanların doğru bildiği yanlışlar olabiliyor ve siz bu yanlışları dile getirebilecek kapasitede bir kişisiniz. Örneğin o anda mamanın içeriği nedir yüzde kaçı etten oluşuyor diye sorabilirsiniz. Elbette bazı kişiler en iyisini ben bilirim modunda olabilir bu kişilerde ise ters psikoloji uygulamak ve manipüle ederek ulaşılan sonuç sanki kendi fikirleri gibi yönlendirmek gerekebilir. Mesela söze “siz bunu zaten biliyorsunuzdur ama...” gibi cümlelerle başlayarak söyleyeceğiniz şeyleri aslında sanki kendi fikri olarak düşünür ve karşı çıkmaz.
Unutmayın bazen karşınızdaki hayvancığın tek umudu siz olabilirsiniz.

Whitedog
Whitedog

2551

zeynepgurgen ben de katılıyorum, yanlış bir şey söylemek istemem ama hanımefendinin ne yapmaya çalıştığını anlamış değilim doğrusu.

Friolero
Friolero

12756

Kadının önerilerini nerden tutsam elimde kalıyor :d


Ayrıca Joker diye bi mama mı var ya?

akitalove
akitalove

19709

Aslında numarayi kaydettim bu olayı ona zamanla yavaş yavaş aşılayabilirim diye düsünmüştüm

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 637 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 77392 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR