Kedim Normalden Farklı Olarak Çok Hızlı Nefes Alıp Veriyor Tehlikeli Bir Durum Mu?

Gzdeeeee
Gzdeeeee

620 Puan

Merhaba, benim evde tekir dişi kedim var. Ve 5 buçuk aylık oldu. Aldığım süreden beri hep oyun oynardık, ilgilenirdim. Kendi kendine yaramazlıklar yapardı. İlk defa 2 gündür nefes alıp verişini karnından farkettiğim kadarıyla çok hızlı, acaba çarpıntı tarzı bir şey var mı diye endişeleniyorum. Normal olabileceğini düşünüyorum ama neden önceden hiç yaşamadık? Ayrıca şu an kendi evimdeyim ve burası öğrenci evime göre çok daha sıcak. Sıcaktan olabileceğini düşündüm ama ev değişikliği yapalı 9-10 gün oluyor daha yeni başladı bu hızlı nefes alma durumuİtalik Yazı

6 CEVAP

aysegunerr
aysegunerr

114944

Ağzı açık hızlı hızlı nefes alıyorsa acıdandır veya ateşi vardır. Her yerine iyi bakın bir yerini incitmiş yaralanmış olabilir. Benim kedim tırnaklarını kestiğimde ya da tüylerini taradığım da çok hızlı nefes alıp veriyor. Ağzı kapalı hızlı hızlı nefes alıp veriyorsa; bir şeyden korkmuş, heyecanlanmış olabilir, koştuktan sonra olabilir veya bir hastalığın belirtisi olabilir. Sıcakta da hızlı nefes alabilir. Kedim kaloriferin yakınında yattığında daha hızlı nefes alıyor. Nefes alırken ses çıkarıyorsa burnu tıkalı olabilir.

Elfffff
Elfffff

5341

Merhabalar buradan resim yollamayı bilmiyorum ama yollayabilirsem benim kedim de bu şekilde nefes alıyordu.Çok endişelenmiştim.Veteriner sıcaktan olabileceğini ya da stresten olabileceğini söylemişti.Mesaj kutusundan atılırsa deneyeceğim.

Gzdeeeee
Gzdeeeee

620

Ağzı açık olmuyor, nefes alırkende sesi çıkmıyor sanırım heyecandan veya korkudan oluyor. Umarım bi hastalığı yoktur teşekkürler :)

Elfffff
Elfffff

5341

Burdan beceremedim,yeni soru sorucam oradan görebilirsiniz.

Gzdeeeee
Gzdeeeee

620

Atarsanız sevinirim gerçekten bende endişeleniyorum çünkü

Elfffff
Elfffff

5341

Yazdım :) neden bu şekilde nefes alırlar başlığında resmi var

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1082 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 77392 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR