Sokak Kedileri Yuvası İçin

aleyn
aleyn

113859 Puan

arkadaşlar sokakta yaşayan bikaç yavru kedi için bi yuva yapacağız içine sıcak tutması için neler konabilir, kumaş koymayı düşünmüyoruz su çektiği ve zor kurudugu için, nette genelde strafor denmiş sıcak tutma konusunda işe yarıyor mu, çuval tarzı bişeyler konsa olur mu vb..?

6 CEVAP

öncelikle bir koli kolinin dışına strafor ve içine yumuşak bir şey koyun ve üstünede çuval serin hem o zaman yuva'nın içi sıcak olur ve ıslanmaz

Elfffff
Elfffff

5341

Bizim sokak kedilerine sanırsam tüplü televizyon kabıymış.Ya da başka bir şey,köpükten bir yuva var.Sürekli içindeler.Köpük mü deniiyor bilmiyorum

Elfffff
Elfffff

5341

Pahalı olur ama su tutmayan kumaşlar oluyor,ya da onun gibi bi şey bulup ondan minder yapabilirsiniz.

aliberken
aliberken

1148

Kolinin içine (kedilerin oturacakları kısım alt tarafına) strafor(köpük) koyup kutunun dışını nakliye zamanı ürünleri paketlemede kullanılan baloncuklu naylonla kaplayın.Baloncuklu naylon kalın ve su geçirmez olduğu için kullanabilirsiniz.Son olarak büyük boy çöp poşetlerinden geçirin.Poşet yırtılsa bile alttaki baloncuklu naylon sayesinde kutu zarar görmez.Evi koyduğunuz zaman üzerine taş koymayı unutmayın.
Koli çok hafif olduğu için rüzgarda uçabiliyor. :)

aleyn
aleyn

113859

teşekkürler.. straforu sadece içine değil dışına da koyup bantlayacağım o zaman ama işte o yumuşak şey ne kumaş kazak tarzı şeyler mi? nette onlar özellikle sabahları çiğ çektiği için nemleniyor ve zor kuruyor demişler o yuzden içi için bi alternatif aradım..

aleyn
aleyn

113859

hımm bi bakayım bu aklıma gelmemişti teşekkürler..

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 605 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 77395 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR