Sibirya Kurdu Mu Golden Mı Yardimci Olur Musunuz?

MrErgun
MrErgun

196 Puan

Öncelikle merhabalar bi kac aydir kopek almak istiyorum 2 cinse karar verdim ya sibirya kurdu olucak yada golden bakacagim yer mustakil bahce icinde ev. Evin ici cok kucuk ancak yavruyken icerde bakabilirim buyuyunce eve sıgmaz. Ben sibirya kurtlarini cok begeniyorum aklimda tek olan kopek oydu hatta ama bikac duyum aldim Egitimi zormus beni dinlemezmis bahceye koysam kacarmis ve cok fazla uluma havlama gibi sesler cikariyomus bunlari ogrendikten sonra biraz sogudum acikcasi yardimci olurmusunuz bu konuda lutfen

6 CEVAP

eren
eren

2288

golden. ayrıca sahiplendirme ilanları içinde de bir çok golden ilanı var kolayca bulabilirsiniz.

acarabi
acarabi

630

Hareketli ve oldukça aktif iseniz labrador daha iyi bir seçim olabilir. Tüy sorunu daha az olduğu gibi golden cinsine göre daha hareketli ve faal bir cinsdir.

Alman Çoban Köpeği

azmsym
azmsym

686

golden daha mantıklı bir seçim olabilir,benimde labrodor cinsi bir köpeğim var daha yavru 2 aylık eğitimi zor havlıypr sürekli ve evde fazla yanlız kalmaya gelmiyor,golden sizin için cok iyi bir dost olabilir ve evin içinde de durabilir sadece biraz tuy döker nerdeyse butun köpekler gibi.

pacmansoy
pacmansoy

560

Sibirya kurtları gerçekten kurt özellikleri gösterirler, genleri kurda en yakın köpek cinsidir. Ulumaya meyilildirler doğal olarak. Kendinden küçük canlıları avlama içgüdüleri yüksektir. Ayrıca iş köpeğidir kızak çekerler bilirsiniz, bunun için kondüsyonu zor hayvanlardır. Bahçeli ev için uygundur ancak çok inatçı bir ırk olduğundan eğitimi zordur. Husky kabul etmeyen eğitmenler olduğunu duymuştum. Eğer ilk köpeğinizse Golden veya Labrador tercih edebilirsiniz, bunların inat huyu pek yoktur, uyumlu sessiz hayvanlar genellikle. Yine doğru eğitimle çıtını bile çıkartmaz, çocuklarla çok iyi anlaşır, diğer köpeklerle de iyi anlaşırlar. Tabi hangi tür alırsanız alın sosyalleştirmeniz gerek, enerjisini atmasını sağlamanız gerek, yavruyken eğitimine çok zaman ayırmalısınız ki ilerde uyumlu, dost canlısı bir köpeğiniz olsun. Ama Husky ile Golden veya Labrador arasında çok fark var bu konuda, Husky size çok daha zahmetli olacaktır.

cyriic
cyriic

2054

sibiryayı tavsiye etmem çok bakım istiyorr durumun müsaitse al. golden da çok uysal hayvan alışması biraz zaman alabilir bendede vardı sürekli ağlıyor vermek zorunda kaldım. alman kurdu ve çin aslanını tavsiye ederim sadık hayvanlar :))

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 4879 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78330 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR