Herkese Selam, Ben Layka'nın Annesiyim. Layka Kızımız Arabamıza Her Binişine İçerisine Kusuyor.

Layka
Layka

103569 Puan

Arkadaşlar önerilerinize çok ihtiyacım var: Layka arabama her binişine kusuyor. Arabayı iç temizlik yaptırmaktan gına geldi bana artık. Niye böyle kusuyordur ve bunu durdurmak için ne yapmalıyım? Sizler araba seyahatlerinizde köpeklerinizi ne yapıyorsunuz? Zira 3 ay sonra Ankaraya yerleşeceğiz, yani önümüzde 8 saatlik bir araba yolculuğumuz olacak. Lütfen tavsiyelerinizi yazar mısınız? Şimdiden teşekkür, herkese peti ile çok güzel bir ilkbahar mevsimi geçirmesini diliyorum, resimlere bakıyorum da, canlarımız maşallah hepsi birbirinden tatlı.

3 CEVAP

nejat
nejat

2279

Aynı insanlarda olduğu gibi köpeklerde de araba tutması ve buna bağlı bulantı kusma olayları maalesef oluyor. Yolculuktan 3 saat önce mama vermeyi bırakmanızı tavsiye ederim. Bir veteriner hekime danışarak da araba tutmasına karşı bir bulantı ilacı alabilirsiniz, etkili olacaktır. Yol boyunca sık sık mola vermeyi de ihmal etmeyin.

Layka
Layka

103569

Sağolun Nejat bey ve Eren bey. Eren bey önceden yazdığınızı görmemişim, ilaç ismini oradan aldım veterinerimize soracam. Hiç bilmiyordum köpekleri de araba tutabileceğini, daha öğrenmem gereken çok şey var, Layka'ya birşey olunca da nasıl üzülüyorum, sanki evlatlarıma birşey olmuş gibi aynı üzüntü oluşuyor bende. Hepimizin can dostları her zaman iyi olsun inşallah.

eren
eren

2288

benim şekerimde de aynı sorun var halen ara ara kusuyor daha önce bu konuyla ilgili bir soru sormuştum belki işinize yarayabilir. benim sorduğum soruda bir ilaç tavsiyesi verildi ben kullanmadım. veterinere danışmadan ilaç kullanmam size de bunu öneriririm. https://www.petlebi.com/soru-cevap/1116-kopegim-arabaya-kustu

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1419 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 77395 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR