Kediniz 1 Kere Kustu Ve İshal Oldu Diye Veterineriniz 2 Gün Burada Gözlemliyeyim Dedi Mi?

SelinTuksal
SelinTuksal

118368 Puan

hiç öyle bir durumlşa karşılaşatınız mı, bu normal mi?

19 CEVAP

canakavi
canakavi

11151

Bu durumu kendi veterinerine sorman mümkün mü kedilerin sahipleri nedenini sormamışlar mı ki ?

SelinTuksal
SelinTuksal

118368

benim veterinerim de gözüm kapalı güvenebileceğim, gerçekten minimum fiyattan bakan nadirlerden :) o yüzden yarın kedileri alıp gitmeyi düşünüyorum ben de.

SelinTuksal
SelinTuksal

118368

şöyle ki başka mamaya direkt olarak geçmişler. tek nedeninin bu olduğunu düşünüyorum. ama tek nedeni buysa gerçekten neden 2 gün veterinerde kalıyor benim torunlarım? offf... kendi veterinerime de ancak yarın sorabilirim...

SelinTuksal
SelinTuksal

118368

kesinlikle katılıyorum kedilimadam. beni endişelendiren de bu. ya para için yapıyorsa sadece bunu..?kedileri oradan alıp kendi veterinerime mi götürsem yarın ://

Feronia
Feronia

117611

Ben olsam veterinerden alır ve başka yere götürmezdim...

Reyyanhan
Reyyanhan

123983

Benimki 1 hafta kaldı ya selin .

SelinTuksal
SelinTuksal

118368

Veterinerden alacaklar kediyi bugün, hepinize teşekkür ederim.

kedilimadam
kedilimadam

114398

Bahsi geçen veteriner neye dayanarak bunu önerdi gerçekten merak ediyorum. @SelinTuksal öğrenirseniz bizimle paylaşmanız mümkün mü? İshal, kusma bunlar sadece bir kez olduysa, süreklilik göstermediyse gözetim altında tutmayı gerektirir mi ben emin değilim açıkçası.

canakavi
canakavi

11151

Vet. gözleme tabii tutarsa 2gün için yatış parası alacak aklıma bu geliyor benim.

kedilimadam
kedilimadam

114398

Dediğiniz gibi mama değişiminden olmuştur çok yüksek ihtimalle.Bence oradan alıp başka bir veterinere göstersinler.Eğer Ankara'da iseler Ayrancı kuki veterineri öneriyorum çünkü paraya değil minik dostlarımızın sağlığına değer veren ender veterinerlerden.Beni hiç hayal kırıklığına uğratmadılar.

kedilimadam
kedilimadam

114398

Evet @canakavi ye katılıyorum. Yatış parasının yanında bir sürü de gereksiz ilaç yüklemesi yapabilirler. Siz daha iyi bilirsiniz inanıyorum @SelinTuksal ancak kendi veterinerinize götürmeniz en iyi tercih gibi.

kedilimadam
kedilimadam

114398

Ben karşılaşmadım. Açıkçası ne niyetle böyle bir şey söylediğini bilmeden veterinerinize de haksızlık etmek istemem.Olası ciddi bir durum var diye mi böyle önerdi acaba? Yine de mesela benim veterinerim öncesinde sözkonusu olmayan herhangi bir sağlık sorunu (kusma, halsizlik vs) gibi bir durum ortaya çıktığında genelde birkaç gün evde bakım öneriyor.Yer değişikliği yapıp kedim daha çok stres yaşamasın diye.Ama yanlış bir yönlendirmede de bulunmak istemem.Belki de veterineriniz ciddi bir sağlık sorunu olma ihtimaline karşı böyle bir şey önermiştir.Umuyorum ki ciddi bir şey yoktur.

SelinTuksal
SelinTuksal

118368

şöyle bir sorun var. benim sahiplendirdiğim kedilerin başına geldi bu olay. benim veterinerime de gitmiyorlar. kediler de bende değil. ayrıca kedilerde halsizlik durumu da olmamış.

canakavi
canakavi

11151

Sipani tuzağı bea !

edy
edy

3953

evet sarman bi kedim vardı ishal olmuştu mamasını yememişti ilk geldiğinde 10gün veteriner tuttu 1.200tl para ödedik hayvanı telef ettiler sonrada son anda bi iğne yaptık iyileşti dediler sanki çocuk var karşılarında bizde ilk kedimiz olduğu için anlayamamıştık belki gerçekten kalması gerekiyodur kedinizin ama mutlaka bi veterinere daha götürün

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1350 Görüntüleme
  • 19 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80183 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR