Köpek Sahiplenme!!!!

Fatihergun
Fatihergun

235 Puan

Anket

0-6aylık köpek
(12 oy)
06-2 yaş köpek
(5 oy)
Yetişkin bir köpek
(3 oy)
Toplam (20 oy)

Arkadaşlar şimdi bu sitede binlerce sahiplendirme ilanı benim merak etdiğim konu şu yavru köpek sahiplenmemi daha iyidir ? Yoksa genç bir köpekmi ? Veya yetişkin bi köpekmi piskolojik açıdan hangi yaş grubu köpek sahiplenme daha uygundur çünkü köpeğin alışma süresi size bağlılığı aileye bahlılığı açısından sordum yoksa o Canlar hepimizin canı zaman ayırdığınız İÇİN teşekkür ederim :)

4 CEVAP

Heathcliff
Heathcliff

2710

Yavru köpek bakımı gerçekten zordur günde 5-6 öğün beslenmesi gerekir kasları gelişmediği için eve tuvaletini yapar vs boş vaktiniz çoksa ve uğraşırım diyorsanız bakması da çok zevklidir büyümesini falan izlersiniz.Çok uğraşmak istemiyorum dersen ideali 6 aylık ile 2 yaş aralığında bir köpek sahiplenmek hele tuvalet ve basit itaat eğitimli bulursan tadından yenmez hem hala enerjik olduğu için sıkılmazsın da.

Fatihergun
Fatihergun

235

Bu soruyu köpek psikolojisi açısından soruyorum

Kaplankedi
Kaplankedi

2820

Eğer bir işiniz falan varsa ve köpek evde yanlız kalıcaksa yetişkin almanızı tavsiye ederim.eğer zamanınız çoksa ve ilgilenebilirseniz yavru .hem kopek sizinle büyümesı daha eğlenceli olur ve size daha çok bağlanır.

huseyin1
huseyin1

822

köpeği kesinlikle kendi şartlarına göre sahiplenmen en doğrusu eğer fazlasıyla boş vaktin varsa yavru köpek sahiplenebilirsin eviniz bahçeli pekte vaktin yoksa yetişkin yaşlı bir köpek sahiplenebilirsin yada 2 tane genç köpek sahiplenebilirsin bunların hepsini imkanların yerin ve vaktine göre belirlemen lazım

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 901 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80118 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR