Arkadaşlar Bi Sorun Var Yardım Edebilir Misiniz?

Nurbaran
Nurbaran

4471 Puan

Arkadaşlar bu sabah kedim kum kabına değil yere yapmış bugün ve ishal olmuş yaptığı yerde de aldığım kumun paketi var. Sizce neden yapmış olabilir? Kabında kum da vardı? Aklımı kurcalayan ishal olması.. Bu durumda ne yapmam gerekir? Ben temzilemediğim için tam olarak kıvamını ve içinde kan var mıydı bilmiyorum. Şu an veterinere götürme imkanım yok. Ne yapabilirim?

8 CEVAP

Susamsusi
Susamsusi

2256

Ishal olduğu için kaba yetisememis olabilir. Şu anda yapmaniz gereken kakasini bi daha takip etmek. Akliniza ilk yiyecekleri gelmeli bence farkli bisey yedirmis miydiniz. ikinci aşamada diğer şeyleri düşünün.

Odin2017
Odin2017

118

Merhaba
aynı sorunu bende yaşadım.İsahl olduğu için kuma yapamıyor anlaşılan.yada kumuna gidinceye kadar tutamıyor.
ercefurul şurup kullandım 3 günde surun çözüldü.1yaş ve üstündeyse kediniz sabah akşam 1cc içirmeniz gerekli.yemek yemiyor ve su içmiyorsa mutlaka veterinere götürmelisiniz.

Susamsusi
Susamsusi

2256

Ben direkt ilaç kullanılmasını çok doğru bulmuyorum sonucta parazit olmadiktan sonra yiyeceklerle de halledilebilir hallolmuyosa o zamn ilac ben simdiye kadar hic ilac kullanmadim 7 aylik kedim

Odin2017
Odin2017

118

haklısınız ben birkaç gün sürerse ishal ilaç kullanmak gerekiyor yazmalıydım. Odin ishal olduğunda
2 gün bekledim.herhangi bir düzelme olmadığını görünce veterinere danışarak kullandım ilacı.fakat kakasında kan varsa vakit kaybetmemek de fayda var.

Susamsusi
Susamsusi

2256

Yaş mama veriyosaniz biraz kesin bakalim bide yoğurt yiyosa yoğurdun da ishale faydasi olur

DAMI
DAMI

735

kedilerin temiz hayvan olduğunu hepimiz biliyoruz eğer tuvaletine çok yakın biryere yaptıysa yetişememiş olabilir arada bizimkiside yapıyo tuvaletinin önüne serdiğim paspasa eğer daha uzak bir yer ise genelde kediler hasta olduklarında size göstermek için gözönünde biyerlere yapabilirler iştahı nasıl onu izleyin su içmesine özen gösterin yoğurt peynir felan yediriyorsanız ishal sebebini bilmediğiniz için süt ürünlerini vermeye bu süreçde ara verin gerçekden ishal ise gün içerisinde tekrar yapıcakdır dışkısını kontrol edin hatta foto çekin rengi önemli çünkü veterinere gittiğinizde gösterirsiniz eğer mama değişikliği yada farklı birşey yemesinden dolayı olduysa adi ishaldir gün içerisinde tek sefer olması normaldir sürekliliği devam ederse ve gün içerisinde gidemezseniz veterinere ercefuryl şurup var eczaneden alıp 2 ml şırıngayla verebilirsiniz devam eden ishal için mutlaka veterinere götürün ama

Nurbaran
Nurbaran

4471

Farklı bişey yediremedim genelde mama ağırlıklı besleniyor bundan sonra dışkı takibini yapacam mutlaka

Nurbaran
Nurbaran

4471

Dikkat edeceğim mutlaka teşekkür ederim hepinize

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 581 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80183 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR