Silika Kum Ve Diğer Kumlar

sturgut17
sturgut17

216 Puan

Şimdi asıl sorum silika kumlar zararlımıdır 2 aydır kedi bakıyorum tuvalet temizlemek zor gelmiyor yanlış anlaşılmasın ama daha kolay bir yolu var mı diye merak ediyorum şuan van cat ince taneli kullanıyorum ne tavsiye edersiniz.


MİGROSTA %50 indirim var ordan kum önerirsminiz fiyatları baya düşmüş

3 CEVAP

eltarcin
eltarcin

116201

Silika kedi kumu zararlıdır. Zaten kimyasaldır. Solunum yollarında sorunlar çıkarır. Tüberküloz ve bronşite yol açar. Kanserojen bir maddedir. İnsanın aklını çelen nokta "1 ay kullanılabilir" ama gerçekten çok zararlı. Piyasadan kaldırılması gerektiğini düşünüyorum.
Van Cat önermem. Gerek tozutması, gerek topaklanması... Fiyat- Performans olarak *********'nın ince taneli kumunu öneririm. Evet, ucuz olduğu için kötü gibi duruyor ama Sani Cat'ten daha iyi. Ama yok, ben daha pahalısını alırım diyorsanız Ever Clean'da iyi bir seçim olabilir.
Migros'ta ki indirimi bilmiyorum maalesef :) *********'yı orada bulamazsınız büyük ihtimal. İndirimdeyse Ever Clean alabilirsiniz.

Klimt
Klimt

2166

Ben kedimi sahiplenirken geçici evi asla kullanmayın silika kumu diye beni uyarmıştı. Onun kedileri bu yüzden hasta olmuş. Ciğerlerini etkiliyor galiba nefes problemleri oluşturmuş.

busrasari
busrasari

2227

ben topaklanan pisipisi kedi kumunu kullanıyorum
kokuda yapmıyor çok memnununm fiyatıda uygun

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 508 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79853 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR